Fudbaler Makabija o Krstajićevoj ulozi u pobedi nad Ašdodom: Ponašao se zrelo i govorio je tiho, ovo je najbolji meč Srbina

30.01.2022

07:10

0

Autor: 24sedam

Ekipa srpskog stručnjaka preokretom došla do tri boda na gostovanju

Fudbaler Makabija o Krstajićevoj ulozi u pobedi nad Ašdodom: Ponašao se zrelo i govorio je tiho, ovo je najbolji meč Srbina
Mladen Krstajić - Copyright MN Press

Posle remija u prošlom kolu, koji je doveo do toga da se o Mladenu Krstajiću piše kao mogućem bivšem treneru Makabija iz Tel Aviva, došla je pobeda u gostima protiv Ašdoda - 1:3,  o kojoj mediji pišu kao najboljoj partiji tima otkako na klupi sedi srpski stručnjak.

Nije ni na ovoj utakmici išlo sve prema očekivanjima navijača najpopularnijeg kluba, jer su Krstajićevi igrači gubili nakon prvih 45 minuta sa 1:0, ali onda je došlo do preokreta.

- Atmosfera je bila jako loša kada smo sišli na pauzu - rekao je jedan fudbalera Makabija iz Tel Aviva, a prenosi izraelski Sport 1:

- Lako je bilo izgubiti glavu posle prvog poluvremena kada smo zaostajali. Ali trener se ponašao zrelo i govorio je tiho. Rekao nam je da smo bolji i da ćemo, ako nastavimo da igramo kao u prvom poluvremenu, pobediti. Ovo je bio najbolji Krstajićev meč otkako je stigao. Njegov pristup na pauzi je doveo do pobede na utakmici.

Uprkos svemu, uprava ne planira još da dovede obećana pojačanja. Ranije se pojavilo objašnjenje u medijima da Krstajić možda neće biti zadržan na kraju sezone, pa će se stvaranje nove ekipe prepustiti njegovom nasledniku. Iz Makabija, međutim, uveravaju da to nije problem, kao što nisu ni finansije:

- Problem nisu pare, već onaj koga bismo mi želeli da dovedemo ne može da dođe, a o oni koji bi želeli da dođu kod nas nisu dovoljno dobri da bi zamenili one koje već imamo - rekao je ponovo izvor Sport 1.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike