Jović kod Lamparda do kraja sezone? Everton je pravo mesto za srpskog reprezentativca!

31.01.2022

12:38

0

Autor: 24sedam

Iako još nije seo na klupu Karamela, nekadašnji as Čelsija već pravi ekipu za nastavak sezone

Jović kod Lamparda do kraja sezone? Everton je pravo mesto za srpskog reprezentativca!
20211111mmJovic07 - Copyright MN Press

To je to, dani srpskog fudbalskog internacionalca Luke Jovića u madridskom Realu su odbrojani. Bar do kraja sezone. Tako pišu britanski mediji.

Navodi se da je Frenk Lampard, budući menadžer Karamela, koji još nije zvanično promovisan, kao jednu od želja naveo upravo bivšeg napadača Crvene zvezde i našeg reprezentativca.

A čelnici Evertona su izgleda rešeni da ispune sve želje dolazećem šefu stručnog štaba. Već su angažovani Anvar El Gazi iz Aston Vile i Doni van de Bek iz Mančester junajteda, obojica na pozajmicu, a isto će najverovatnije biti i sa Jovićem.

Ovo bi zapravo mogla da bude odlična vest za našeg napadača, ali i za našeg selektora Dragana Stojkovića, jer bi mu u slučaju da Luka pronađe sebe u Premijer ligi i te kako dobro došao još jedan vrhunski špic za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Sa najskupljim srpskim fubdalerom svih vremena Dušanom Vlahovićem i gol-mašinom Aleksandrom Mitrovićem, uz Jovića kakav ume da bude, stvarno bi Orlovi imali jedan od najjačih napada na svetu.

Dolaskom u Everton Jović bi sigurno imao mnogo veću minutažu nego u Realu, a kako bi u konkurencija bio napadački trojac koji je dosad postigao ukupno osam golova u sezoni, trebalo bi da on zapravo bude udarna igla novih Lampardovih Karamela.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike