Zvezda časti navijače! Dođite da pružite podršku na putu ka petoj uzastopnoj tituli

18.03.2022

12:30

0

Autor: 24sedam

Ekipa Dejana Stankovića eliminisana u Ligi Evrope

Zvezda časti navijače! Dođite da pružite podršku na putu ka petoj uzastopnoj tituli
0MET0067 - Copyright MN Press

Posle eliminacije iz Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde okreću se obavezama u Superligi Srbije. Za nedelju (18.30) je zakazan meč branioca titule sa Kolubarom na stadionu "Rajko Mitić".

Uoči meča sa debitantom u elitnom takmičenju, oglasili su se i crveno-beli. Klub iz Ljutice Bogdana je najavio da nagradi sve navijače koji su bili na stadionu protiv Glazgov Rendžersa besplatnim ulazom bez prezentacije karte sa utakmice Lige Evrope.

- Pozivamo sve zaljubljenike u crveno-bele boje da dođu, pozdrave tim koji je nadigrao Rendžers na punoj Marakani i pruže podršku izabranicima Dejana Stankovića na putu osvajanja pete titule u nizu. Crveno-beli momci su po prikazanim partijama od starta sezone igrajući na tri fronta zaista zaslužili veliki vetar u leđa, koji i uvek dobijaju od strane dvanaestog igrača.

Pored toga blagajne našeg najvećeg stadiona će biti otvorene kako bi navijači koji nisu bili na utakmici između Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa mogli da kupe ulaznicu za duel protiv Kolubare, a cene su sledeće, za sever 300, za istok 400, a za zapad 500 dinara. Ulaz za VIP zapad će koštati 1.000, za VIP 1 i 2 po 2.000, a VIP galeriju 3.000 dinara.

Blagajne stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene samo u nedelju četiri sata pred početak meča, a karte će biti dostupne i onlajn od subote u 12 časova - navedeno je na sajtu crveno-belih koji su trenutno izjednačeni po broju bodova na vrhu tabele, sa Partizanom.

Ali ako ostanu izjednačeni, u plej-of će ući kao prvoplasirani zbog boljeg međusobnog skora.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike