Rendžers stiže Zvezdi na revanš! Velšanin prošao sito i rešeto u Engleskoj i Italiji, a pred Beograd nervozan i uzbuđen!

14.03.2022

21:58

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli imaju minus od tri gola

Rendžers stiže Zvezdi na revanš! Velšanin prošao sito i rešeto u Engleskoj i Italiji, a pred Beograd nervozan i uzbuđen!
20220227mmZvezda02 - Copyright MN Press

Aron Remzi je nedavno stigao u Glazgov Rendžers na pozajmicu iz Juventusa, a igrao je i protiv Dandija u nacionalnom kupu. Sada ima ukupno pet nastupa za "policajce" koji će u četvrtak gostovati Crvenoj zvezdi u revanšu Lige Evrope.

Na stadion "Rajko Mitić" stižu sa tri gola prednosti, a Velšanin je spreman.

- Važno je da na mene računaju u sledećoj utakmici. I to je glavna stvar. Imamo veoma talentovan tim i dobro nam ide u poslednje vreme. Nadam se da ću da ostanem zdrav i spreman, kako bih mogao da pokažem šta znam - kazao je Remzi koji jedva čeka dolazak u Beograd.

- Želim da se borim za trofeje i u četvrtak nas očekuje važna utakmica kojoj se radujemo. Uzbuđeni smo i nervozni, ali moramo da ostanemo mirni i profesionalni. Neće biti lako, ali se ipak radujemo utakmici - dodao je 31-godišnji vezni igrač koji je tokom karijere igrao i za Kardif, Arsenal, kao i za Notingem Forest.

Utakmica je zakazana za četvrtak, za 18.45.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike