Eh, da je svaki meč van "Teatra snova": Bruno Fernandeš nastavio pobeničku seriju na strani

07.11.2020

15:09

0

Junajted slavio na Gudison parku zahvaljujući raspoloženmom Portugalcu

Eh, da je svaki meč van "Teatra snova": Bruno Fernandeš nastavio pobeničku seriju na strani
Copyright Profimedia

Niko ne zna da objasni kako, ali Mančester junajted ima neki problem kada se nađe na praznom Old Trafordu! Tim koji je na četiri meča na Taetru snova tri puta poražen i jednom odigrao nerešeno ove sezone, zna samo za pobede kada igra na strani. Poslednji su snagu ekipe Olea Gunara Solskjera osetili igrači Evertona, koji su nasvom  Gudisonu poraženi sa 1:3 (1:2).

Poznato je kada Crvena zvezda kreće u poteru za peharom

Solskjer je nadmudrio starijeg kolegu Karla Anćelotija – tako bi mogao da glasi zaključak utamice u Liverpulu, ali u suštini ništa se nije dogodilo što ranije nije viđeno od “crvenih đavola” osim što su bili odgovorniji i disciplinovaniji nego pre nekoliko dana u Istanbulu protiv Bašakšehira u Ligi šampiona.

Početak nije obećavao. Prvo je Marsijal promašio nemoguće u 16. minutu, pa je usledila greška De Hee dva minuta kasnije kao uvod u Bernardov gol za vođstvo Evertona. Onda je stvar u svoje ruke uzeo Bruno Fernandeš. Shvativši da asistencije do saigrača ma koliko bile dobre nema garancije da će biti realizovane, Portugalac je preuzeo u odgovornost i sa dva dva brza pogotka u 25. u 32. minutu doneo je preokret gostima.

U poslednjim trenucima zaigrao je i Kavani umesto Marsijala, ali i malo prostora bilo je dovoljno iskusnom Urugvajcu da po prvi puta zatrese mrežu u Premijer ligu. Računajući i mečeve iz prošle sezone “đavoli” su vezali sedam trijumfa na strani. Serija traje od 30. juna i duela u Brajtonu.

Milan Đuričić za 24sedam: Stojke je bio u pravu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike