Milan Đuričić za 24sedam: Stojke je bio u pravu!

07.11.2020

14:18 >> 14:22

0

Trener Radničkog iz Niša već sedam dana vodi borbu sa koronavirusom i jedva čeka povratak u tim

Milan Đuričić za 24sedam: Stojke je bio u pravu!
Copyright MN Press

Šef stručnog štaba niškog Radničkog Milan Đumi Đuričić neće biti uz ekipu na derbiju juga Srbije sa ekipom Radnika iz Surdulice, jer još vodi borbu sa koronavirusom. Prošlo je sedam dana otkako su doktori konastatovali prisustvo COVID-19, a Đuričić ne može da dočeka dan kada će se osećati bolje da bi ponovo bio uz ekipu.

Sećanje Ivana Dudića na Zvezdin meč sa Mecom: Kako je Vladan Lukić lupao šamare Francuzima

– Naslušao sam se tuđih iskustava sa koronom, ali dok ne osetiš na sebi … Ovo je stvarno katastrofa šta može da uradi jednom čovekom. Boli celo telo, svaki mišić, totalna malaksalost. Samo ležanje, ni za sedenje nemaš dovoljno snage. Baš sam se čuo sa Vladimirom Stojkovićem kada je njega zakačilo i ovo mi je rekao što mi se sad događa. Dobra stvar je što više nemam temperaturu i što mi je doktor na pregledu pluća rekao da je sve čisto – priča za 24sedam Đuričić.

Trener Nišlija navijaće za svoje igrače uz multiprenos na TV Arena Sport:

– Optimista sam, jer imam sjajnu grupu fudbalera. Jedina nam je mana što su se pojedini kasnije priključili pa im je još vremena potrebno da pristignu većinu sa fizičkom spremom, ali videćete ovu ekipu posle jednih zajedničkih priprema. Siguran sam da ćemo se ravnopravno nositi sa najjačima.

Kanga, Katai, Borjan: Pobeda koja je dodatno napunila kasu Zvezde (Video)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike