Partizan i Zvezda će proći rivale u Evropi: Milko Đurovski nema dilemu!

10.03.2022

08:16

0

Duel Partizana i Fejenorda na programu je od 18.45, dok Zvezda i Rendžers igraju od 21 sat

Partizan i Zvezda će proći rivale u Evropi: Milko Đurovski nema dilemu!
milko - Copyright MN Press

Beogradski večiti rivali večeras će igrati prve mečeve u osmini finala Lige konferencija, odnosno Lige Evrope. I dok Partizan u Humskoj čeka ekipu Fejenorda, Crvena zvezda u Škotskoj, gostuje Glazgov Rendžersima.

Revanši se igraju za sedam dana, a crveno i crno beli će pokušati da već u prvom meču ostvare rezultat koji će olakšati drugi duel i tako obraduju navijače.

Optimista pred večerašnje duele je i legendarni Milko Đurovski, koji je tokom karijere nosio dres oba beogradska večita rivala, ali je imao zapaženu ulogu i u holandskom Groningenu.

- Držim palčeve da se Zvezdaši raduju posle dve utakmice sa Škotima, a takođe i crno-beli. Proći će rivale i jedni i drugi. Rendžers, odnosno Fejenord. Nemam dilemu - kazao je Đurovski za Sportski žurnal, pa dodao:

- Dok je Zvezde i Partizana, pominjaće se Milko Đurovski, u sledećih 400 godina. Zvezdaš sam veliki, četiri godine bio sam u komšiluku, to ne može ipak, da se baci. Hvala i Crvenoj zvezdi i Partizanu na svemu, to su moji klubovi, a da drugačije razmišljam, ne bih bio to što jesam. Mnogo je više onih koji me vole i posle više od 30 godina od kako sam napustio dva srpska giganta - zaključio je Milko Đurovski.

Duel Partizana i Fejenorda na programu je od 18.45, dok Zvezda i Rendžers igraju od 21 sat.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike