Lalatović otkrio recept! Radnički vezuje pobede, a ovo je tajna uspeha

08.03.2022

07:51

0

Autor: 24sedam

Kragujevčani u poslednja tri meča nisu primili gol

Lalatović otkrio recept! Radnički vezuje pobede, a ovo je tajna uspeha
partizanradnkg06 - Copyright MN Press

Nenad Lalatović se nedavno vratio u srpski fudbal i preuzeo Radnički 1923. Kragujevčani su u poslednja tri meča vezali isto toliko trijumfa, a nisu primili gol. U poslednjem meču, odigranom juče na "Čika Dači" pobedili su Metalac sa kojim se i bore u donjem delu tabele, za što bolju poziciju.

Nije bilo lako za igrati, pošto je teren bio veoma težak zbog snega koji je padao.

- Po ovom terenu nije mogla da bude lepršava igra. Metalac je pokušavao sa tim dugim loptama, ali smo mi to dobro zatvorili. Utakmica je bila egal u prvom poluvremenu, u drugom smo neke šanse promašili i onda nas je Bog nagradio.

Ništa ovde nije još gotovo, mene najviše brine što se mi ovde jurimo sa Metalcem, tu je sad i Proleter. Sve su to izuzetni timovi. Do poslednjeg kola se neće znati ko će ispasti. Ni mi ni Metalac ne zaslužujemo da ispadnemo po prikazanom - kazao je Lalatović, a zatim i otkrio kako je uspeo da podigne ekipu.

Posle poraza od Proletera i Partizana, savladani su Voždovac, Novi Pazar i sada Metalac.

- Zadovoljan sam kako se sve odvija. Kada sam dolazio, niko nije očekivao da ćemo vezati tri pobede, ali smo ih, eto, vezali. To je samo zasluga mojih igrača. Oni nisu zaboravili da igraju fudbal, bilo je samo potrebno da se podigne atmosfera. Zato sam organizovao i ručkove i večere. Čak jednom i muziku za njih. Čisto da dođu sa suprugama i decom, da se zbliže. To je urodilo plodom i svlačionica sada diše kao jedna. Još jednom ponavljam, greota od Boga bi bila da Radnički ispadne - zaključio je Lalatović.

U narednom meču gostovaće Kolubari, a zatim čekati Radnički iz Niša. Posle toga ih očekuju i dueli sa Vojvodinom i Crvenom zvezdom u Beogradu, dobro poznatom mestu za Lalatovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike