Haos u Pazaru na kraju! Svi bili spremni za tuču, crveni, a i Lalatović je morao da smiruje (VIDEO)

01.03.2022

17:18

0

Autor: 24sedam

Domaćin ostao "prikovan" za dno tabele

Haos u Pazaru na kraju! Svi bili spremni za tuču, crveni, a i Lalatović je morao da smiruje (VIDEO)
Untitled - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Duel poslednjih timova na tabeli Superlige Srbije pripao je gostima iz Kragujevca. Radnički 1923 je na gostovanju Novom Pazaru slavio pogotkom Nikole Kovačevića u 66. minutu. Tako su gosti iz Šumadije došli do druge pobede od kada je ekipu preuzeo Nenad Lalatović, posle poraza od Proletera i Partizana, a zatim i trijumfa nad Voždovcem. Sada imaju 22 boda, i na pretposlednjem su mestu.

Na drugoj strani, Pazarcima nije pomogla ni promena trenera, pošto je na klupu seo Tomislav Sivić. Sada imaju 18 bodova i na poslednjem su mestu.

Kao što je rečeno, trenutak odluke je bio u 66. minutu. Posle centaršuta sa strane, Kovačević je uhvatio volej i zakucao loptu iznad glave nemoćnog golmana Luke Kukića. Inače, Kovačević je u prethodnom delu sezone igrao za Pazarce.

U samoj završnici, bilo je i gužve. Sukob je inicirao Filip Pavišić, zbog kojeg je dobio direktan crveni karton od sudije Lazara Lukića. Mada je isključen i igrač Radničkog, Nedeljko Piščević, zbog drugog žutog. Utakmica je produžena za čak deset minuta, a vredi spomenuti da je strasti smirivao upravo Lalatović koji je često u centru pažnje zbog svog ponašanja.

Inače, Kragujevčani danas nisu imali podršku svojih navijača. Kako je saopšteno uoči meča u Pazaru, domaćin nije mogao da garantuje bezbednost zbog odrona na tribini. Tako je lokalna policija zabranila organizovani ulazak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike