Lalatović hoće da vodi Novi Pazar u Evropu: Posle haosa u finišu meča Superlige, stručnjak imao poruku za protivničke navijače

02.03.2022

08:25

0

Trener Kragujevčana zadovoljan pobedom

Lalatović hoće da vodi Novi Pazar u Evropu: Posle haosa u finišu meča Superlige, stručnjak imao poruku za protivničke navijače
partizanradnkg14 - Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog 1923 savladali su Novi Pazar u 25. kolu Superlige.

Na vrućem tereni, bilo je 1:0, a u finišu je došlo i do opšteg haosa i nemilih scena.

Nakon susreta, usledio je i komentar ekipe iz Kragujevca, Nenada Lalatovića. Ovaj stručnjak nije želeo da komentariše dešavanja iz poslednjih minuta utakmice, ali je otkrio da bi jednog dana voleo da povede Novi Pazar do istorijskog uspeha.

- I da je Pazar danas pobedio, ne bi bilo nezasluženo, pogotovo u prvom poluvremenu kad su imali svoje šanse. Sreća je bila na našoj strani. Moji igrači su pokazali da se nisu uplašili. Došli smo do rezultata u drugom poluvremenu. Jako je teško bilo igrati po ovom terenu - kazao je Lalatović na konferenciji za medije, pa progovorio o atmosferi sa ovog gostovanja:

 

 

- Atmosfera je stvarno fenomenalna bila, prava prvenstvena. Meni je žao što će neko od ove dve ekipe ispasti u Prvu ligu Srbije, ili naravno Metalac ili neke druge ekipe. Ni vi ni mi ne zaslužujemo to, kakvu atmosferu pravite ovde. Imate dobar tim.

Na kraju, ovaj stručnjak je otkrio i svoju želju.

- Da budem iskren, jednog dana je moja želja da radim u ovom klubu, baš zbog ovakve atmosfere. Zbog vaših navijača. Da se uprava kluba i grad ujedine, da naprave budžet i da Pazar igra Evropu, ja bih to voleo da igra sa mnom jednog dana - naveo je Nenad Lalatović.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike