Sanogo poziva navijače na stadion: Da nedelja bude jedan pravi zvezdaški dan!

05.03.2022

11:20

0

Na Marakani će biti proslavljen i 77. rođendan sportskog društva

Sanogo poziva navijače na stadion: Da nedelja bude jedan pravi zvezdaški dan!
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 16.15 sati dočekuju ekipu Novog Pazara.

Susret 26. kola biće pravi spektakl na stadionu "Rajko Mitić", s obzirom na to da će crveno-beli tog dana slaviti i 77. rođendan sportskog društva.

To je jedan od razloga zbog kojih Seku Sanogo očekuje pune tribine.

- Dovoljno dugo sam u Zvezdi da znam kakvu atmosferu prave naši navijači, pogotovo u ovakvo lepim okolnostima kao što je proslava rođendana. Razgovaramo u svlačionici o narednom meču i svi smo veoma uzbuđeni, baš zbog broja ljudi koje očekujemo na stadionu. Svaki meč doživljavamo kao finale, a ako je negde publika 12. igrač onda je to na našem stadionu. Usresređeni smo ka cilju, verujemo da možemo ponovo da budemo šampioni i pokušaćemo da pobedimo svaku utakmicu u prvenstvu do kraja sezone. Mislim da je to i više nego realno, a uostalom meč u nedelju će da bude i dobra uvertira pred put u Škotsku. Prava prilika da nas navijači "isprate", premda sam siguran da će i tamo biti mnogo naših pristalica. Tako da, nadam se da će što više navijača da dođe sutra - kazao je Sanogo.

Ovog proleća, crveno-beli igraju odlično, što se da videti i po rezultatima, naročito nakon trijumfa u derbiju.

- Zadovoljan sam kako igram, ne samo ja, već i čitav tim. Na derbiju smo delovali odlično i mislim da su svi navijači bili zadovoljni time kako smo se pokazali, a znamo koliko je taj meč važan za zvezdaše. Nema razloga da tako ne bude i u nedelju, pogotovo uz podršku kakvu očekujemo da ćemo imati. Želimo da pobedimo i da to bude jedan pravi zvezdaški dan. Vidimo se u nedelju - zaključio je Seku Sanogo.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike