Težak raspored? Na to smo navikli! Komandant Zvezdine odbrane jedva čeka nove izazove

04.03.2022

15:25

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli u novi ligaški duel ulazi posle dve pobede, nad Partizanom i Voždovcem

Težak raspored? Na to smo navikli! Komandant Zvezdine odbrane jedva čeka nove izazove
Aleksandar Dragović - Copyright MN Press

Posle pobede nad Voždovcem, fudbalere Crvene zvezde očekuje nova superligaška utakmica. Samo dva dana posle 77. rođendana u goste braniocu titule dolazi Novi Pazar. Svi u Ljutice Bogdana se nadaju da će slavlje upotpuniti trijumfom.

- Danas je poseban dan, dan kada je nastao klub koji zauzima specijalno mesto u mom srcu, i ne samo mom nego i velikog broja ljudi koji žive u Srbiji, ali i van granica naše države. Želeo bih da čestitam svim zvezdašima 77. rođendan i svima nama poželim zdravlje, sreću i još mnogo uspeha u narednim godinama - rekao je za klupski sajt iskusni defanzivac Aleksandar Dragović.

- U nedelju nas ošekuje utakmica protiv Novog Pazara, a naš klub je doneo fenomenalnu odluku i obezbedio besplatan ulaz za sve navijače našeg kluba. Biće to sjajna prilika da zajedno proslavimo rođendan i uživamo u fenomenalnoj atmosferi na našem stadionu. Večiti derbi je prava slika kako treba da izgleda stadion "Rajko Mitić" i još jednom se potvrdilo da je uz njihovu podršku sve lakše. Iz tog razloga pozivam sve zvezdaše da dođu u nedelju i uživaju u pravom porodičnoj atmosferi.

Posle duela sa Pazarcima slede i nove obaveze u Ligi Evrope. Za četvrtak je zakazan prvi meč osmine finala Lige Evrope, u Glazgovu, protiv Rendžersa.

- Težak raspored je nešto na šta smo navikli, ali moram da spomenem da ćemo do reprezentativne pauze odigrati veliki broj duela, igraćemo gotovo na svaka tri dana. Odmah posle Novog Pazara, očekuje nas utakmica osmine finala Lige Evrope koju dugo iščekujemo. Pred nama je mnogo bitnih utakmica i velikih izazova, a sve to će biti lepše i lakše uz podršku najboljih navijača na svetu - zaključio je Dragović.

Utakmica je zakazana za nedelju, za 16.15, uz prenos na TV Arena sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike