Lalatovića gađali belim prahom, on prozivao navijače na tuču: Pogledajte šta se dešavalo pre izjave o kojoj svi pričaju (VIDEO)

20.02.2022

18:46

0

Iz ugla "grobara"

Lalatovića gađali belim prahom, on prozivao navijače na tuču: Pogledajte šta se dešavalo pre izjave o kojoj svi pričaju (VIDEO)
partizanradnkg14 - Copyright MN Press

Dugo već traje "rat" navijača Partizana i Nenada Lalatovića, koji stalno eskalira i pomera granice, što se videlo i na nedeljnoj utakmici protiv Radničkog 1923 u Superlig.

Već je, nažalost, uobičajeno da deo pristalica crno-belih psuje porodicu Lalatoviću, što je svakako nedopustivo, ali ni temperamentni trener ne može da kaže da radi na smirivanju strasti.

Cela fudbalska Srbija priča o njegovoj izjavi danas u kojoj je rekao da su "svi navijači Partizana" iskompleksirani od njega i da mogu samo da nastave "da kukaju, plaču i cvile".

Sada su se na društvenim mrežama pojavili snimci tokom utakmice, koji pokazuju šta su "grobari" radili Lalatoviću.

Na prvom snimku se ne čuje tačno dobacivanje, ali se vidi kako Lalatović poziva nekoga da siđe na teren. Na drugom snimku se vidi kako neki navijač pokazuje kesice sa belim prahom u sebi, što je verovatno asocijacija na kokain, što je droga koja se spominje u jednoj pogrdnoj navijačkoj pesmi.

Pogledajte snimke:

 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike