Lalatović pobesneo! Ja sam strah i trepet za Grobare, ponižavao sam ih, mogu samo da kukaju i cvile! (VIDEO)

20.02.2022

16:36

2

Autor: 24sedam

Pogledajte "izliv besa" temperamentnog stratega

Lalatović pobesneo! Ja sam strah i trepet za Grobare, ponižavao sam ih, mogu samo da kukaju i cvile! (VIDEO)
viber_image_2022-02-20_17-40-49-176 2 - Copyright Prinstcreen/Arena sport

Nije izdržao Nenad Lalatović konstantno vređanje sa tribina stadiona u Humskoj. Njegov Radnički 1923 poražen je u nedelju na gostovanju protiv Partizana (2:0), ali posle meča temeramentni strateg najmanje je pričao o fudbalu.

- Kada uprava Partizana pusti besplatan ulaz, onda samo još jednom pokazuju koliko se oni plaše Nenada Lalatovića, jer je on za njih ovde strah i trepet. Za svakog navijača Partizana. Ja neću da vređam njih, kao što oni vređaju mene i moju porodicu, ali jednostavno imaju veliki kompleks mene. Jer, pobediti ih tri puta zaredom, uzeti im trofej, to nije uspeo nijedan trener – rekao je Lalatović i u dahu nastavio.

- Oni bi opet ovde dobili po dupetu, da sam ja selektirao tim i da sam ja prošao pripreme sa njima. Oni znaju kako prolaze sa mnom kada ja selektiram tim. Oni znaju da se ja nijednog njihovog navijača ne plašim, mogu da pevaju, mogu da prete, ali Nenad Lalatović se njih ne boji. Oni su iskompleksirani sa mnom, jer sam ih toliko puta pobeđivao i ponižavao da oni to meni ne mogu da oproste. Nenad Lalatović se zna gde je ponikao, on je tamo naučio da pobeđuje Partizan. Nenad Lalatović je prvi trener u istoriji koji je tri puta zaredom pobedio Partizan, koji im je uzeo ono što im je najdraže – trofej i  i nek nastave da plaču, neka kukaju, nek cvile – kazao je nekadašnji kapiten i trener Crvene zvezde.

O samom meču Lalatović je kratko rekao:

Partizan je bio bolji za ta dva gola. Krivo mi je zbog naivnog crvenog kartona, mislim da je moglo da se progleda kroz prste. Primili smo dva gola iz dve naše greške, ali je pobeda Partizana zaslužena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike