Zvezdin dželat sanja trenera koji je na „Marakanu“ doneo mušemu Lige šampiona!

28.02.2022

20:51

0

Autor: 24sedam

Omonija ima ambiciju, postoji jedno veliko „ali“…

Zvezdin dželat sanja trenera koji je na „Marakanu“ doneo mušemu Lige šampiona!
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Ideja je veoma zanimljiva, plan postoji, međutim na putu do realizacije ima jedno veliko „ali“… Omonija je posle dve i po godine prekinula saradnju sa Heningom Bergom, a čelnici kluba maštaju da na klupu vrate Vladana Milojevića.

Srpski stručnjak je veoma cenjen na Kipru, ekipu iz Nikozije vodio je u sezoni 2015/16, ali veliku prepreku njegovom povratku među zeleno-bele jeste ugovor koji nekadašnji trener Čukaričkog i Crvene zvezde ima sa Al Itifakom.

Iako mediji u Saudijskoj Arabiji u poslednje vreme spekulišu o mogućem prevremenom prekidu saradnje, Milojevićeva trenutna primanja daleko premašuju mogućnosti Omonije, što je jedan od glavnih razloga da Kiprani sa velikom dozom rezerve pričaju o mogućem povratku Srbina u Nikoziju.

Omonija, čiji dres nosi nekadašnji napadač Partizana Marko Šćepović, ove sezone je totalno razočarala, pošto, ne samo da nije bila konkurentna u borbi za titulu, već je završila u doigravanju za opstanak u eliti.

Zbog toga je, očekivano, došlo do promene na klupi, a ukoliko strateg koji je tekuću sezonu započeo na klupi atinskog AEK-a ostane nedosanjan san, potencijalno rešenje, navodno, mogao bi da bude i doskorašnji trener AEL-a iz Limasola Dušan Kerkez.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike