Grci odsvirali kraj! Milojević dobio otkaz u AEK!

08.10.2021

19:02

0

Srpski stručnjak večeras raskinuo ugovor sa grčkim klubom

Grci odsvirali kraj! Milojević dobio otkaz u AEK!
Copyright Vladan Milojević/Profimedia

Milojević nije više trener atinskog AEK!

Dve strane su se večeras dogovorile da krenu dalje razdvojeno, budući da je poslednjih nedelja tinjalo nezadovoljstvo kod uprave, ali i kod srpskog stručnjaka koji im je zamerao da su mu kasno pristigla željena pojačanja.

- PAE AEK i Vladan Milojević najavljuju zajednički sporazum o okončanju saradnje dve strane. PAE AEK zahvaljuje srpsko-grčkom treneru na dosadašnjem doprinosu timu i želi mu svaki uspeh u nastavku karijere. Sa svoje strane, Vladan Milojević je rekao: "Razgovarao sam sa ljudima iz AEK i pronađena je zajednička želja da se rastanemo. Ovo je odluka za koju smo smatrali da će biti obostrano korisna. Zahvaljujem se upravi, mojim saradnicima i fudbalerima na saradnji, ljudima na podršci i želim AEK svaki uspeh u budućnosti" - piše u zvaničnom saopštenju kluba.

Poslednjih dana se spekulisalo oko mogućeg otkaza Milojeviću, budući da se gazdama kluba nije dopadao njegov stil igre! Ipak, ako je verovati medijima u Saudijskoj Arabiji, on neće dugo biti besposlen, budući da ga posle Al Ahlija želi i Damak na svojoj klupi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike