Milojević našao i treći klub u 2021. godini: Potpis na ugovor sa Al Itifakom

17.10.2021

18:34

0

Bivši trener Crvene zvezde posle Al Ahlija i AEK, potpisao ugovor sa Al Itifakom iz Saudijske Arabije

Milojević našao i treći klub u 2021. godini: Potpis na ugovor sa Al Itifakom
milojević - Copyright al itifiak

Doskorašnji trener grčkog AEK Vladan Milojević došao je na čelo sadusijskog kluba AL Itifak sa zadatkom da ekipu sačuva od ispadanja iz lige. Al Itifak se trenutno nalazi na 13. mesto, poziciju iznad zone ispadanja zahvaljujući boljoj gol razliici od ekipe Abhe.

Bivši trener Crvene zvezde potpisao je ugovor do kraja sezone 2022/23, pri čemu ćemu mnogo značiti iskustvo koje je stekao vodeći godinu dana mnogo jači i poznatiji klub Al Ahli iz Džede.

Milojević se još nije raskusurao sa prethodnim saudijskim klubom. Iz Džede je otišao krajem marta posle odluke kluba da raskine saradnju s njim zbog osam uzastopnih poraza u šampionatu, ali su ostale neisplaćene plate zbog čega je ovaj slučaj predat na arbitražu u FIFA.

Al Ahli je dobio već upozorenje da mora izmiriti sva svoja dugovanja prema srpskom stručnjaku, je će u suprotnom FS Saudijske Arabije biti primoran da ga kazni oduzimanjem bodova. 

Milojević je letos postigao dogovor sa atinskim AEK, ali se ta saradnja završila nakon osam utakmica. Atinjani mu nisu oprostili ranu eliminaciju od mostarskog Veleža u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa je još od avgusta postalo jasno da se neće dugo zadržati na mestu trenera žuto-crnih.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike