Motika "raspametio" zvezdaše! Kakav potez novajlije, a raspucao se i Italijan (VIDEO)

24.02.2022

07:48

0

Autor: 24sedam

Mladi fudbaler nedavno došao iz Bajerna

Motika "raspametio" zvezdaše! Kakav potez novajlije, a raspucao se i Italijan (VIDEO)
Nemanja Motika - Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Dok se čeka 166. Večiti derbi, fudbaleri Crvene zvezde odigrali su i jedan test meč. Ali u prvom planu nisu bili nosioci igre, već oni sa manjom minutažom. Na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić" protivnik je bio BASK, a na kraju je bilo 4:0 za crveno-bele.  

- Šef stručnog štaba Dejan Stanković danas je iskoristio priliku da u prijateljskoj utakmici pruži šansu igračima koji nisu imali veliku minutažu u prve tri utakmice prolećne polusezone.

Dvostruki strelac bio je Filipo Falko, jedan gol je postigao Nikola Stanković, uz autogol gostujuće ekipe. Igrači koji su nastupali pokazali su od prvog minuta želju da se nametnu stručnom štabu i samo još jednom potvrdili da je svaki fudbaler ravnopravan član prvog tima - naveli su crveno-beli.

U timu Zvezde bio je i Nemanja Motika. Novajlija se oporavio lakše povrede i biće u konkurenciji za derbi sa Partizanom, u nedelju. Kod trećeg gola bio je i asistent, a ovaj prodor (na 0:25 snimka) ukazuje da je Zvezda dobila odličnog fudbalera.

U zimskom prelaznom roku došli su još i Ohi Omoijuanfo i Kristijano Pičini.

 

 

Podsetimo, okršaj prvoplasiranog Partizana i branioca titule Crvene zvezde zakazan je za nedelju, od 18 časova (TV Arena sport - Premijum 1). Razlika je pet bodova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike