Veliki talenat je konačno predstavljen: Za Motiku je Zvezda jedan od najvećih klubova!

04.02.2022

12:12

0

Osamnaestogodišnjak nije krio zadovoljstvo kada je stigao poziv

Veliki talenat je konačno predstavljen: Za Motiku je Zvezda jedan od najvećih klubova!
273217792_10160126303064884_8301712546912535437_n - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je danas na Marakani održala konferenciju za medije, a konačno je i medijima predstavljeno veliko pojačanje, mladi i talentovani Nemanja Motika.

Medijima se najpre obratio sportski direktor kluba, Mitar Mrkela, nakon čeka je reč preuzeo Motika.

- Imao sam više ponuda drugih klubova, ali kada je stigla Zvezdina nisam razmišljao. Potrudio sam se da dođem u Zvezdu, veliki klub, sa ogromnom istorijom. Nije bilo dileme - rekao je Motika na početku.

Ovaj 18-godišnjak nikada nije krio da je navijač Crvene zvezde.

- Od malena sam zvezdaš, tata Boriša mi je to preneo. Bio sam simpatizer Piksija. Brat i ja smo zajedno, sledeći korak idemo zajedno... Videćemo kako će sad da ide. Ovde je nekoliko nedelja, pričao mi je o Zvezdi sve najbolje.

Otkrio je i da je mnogo o Zvezdi slušao od bivšeg kapitena ekipe, Marka Marina, koji mu je i poželeo sreću.

- Marin je veliko ime. Slučajno sam ga sreo na aerodromu u Minhenu. Pričali smo i sve najbolje mi je rekao o Zvezdi. Da veruje u mene, da zna u moje kvalitete i da sam izabrao najbolje - kazao je omladinski reprezentativac Srbije, rođen u Berlinu, a zatim se osvrnuo na veličinu Bajerna i Zvezde.

- Svi znaju šta je Bajern, ako nije najveći klub, isto kao Zvezda, za mene, jedna od najvećih. Ima toliko trofeja. Zahvalan sam klubu na šansi.

On još uvek nije stigao da razgovara sa trenerom Dejanom Stankovićem, koji je pak sa ekipom do juče bio na pripremama u Turskoj.

- Još nisam imao priliku da razgovaram sa njim, ali uskoro ćemo imati - dodao je na kraju uz konstataciju da može da igra na svim pozicijama.

- Pre sam igrao "desetku", a u poslednje vreme sam uglavnom bio na levom krilu, mada jednako dobro mogu da igram i na desnoj strani. Nije mi bitna pozicija, mogu da odgovorim svim zahtevima.

Sezona za crveno-bele će biti nastavljena 12. februara, kada će na stadionu "Rajko Mitić" gostovati Čukarički.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike