REKORD! Mitrović pogodio po 33. put u sezoni, nikad niko kao Mitar! (VIDEO)

23.02.2022

21:49

0

Autor: 24sedam

Sada je srpski fudbaler rekorder Čempionšipa! Postigao je dva gola protiv Piterboroa - 2:1

REKORD! Mitrović pogodio po 33. put u sezoni, nikad niko kao Mitar! (VIDEO)
mitrovic3 - Copyright Profimedia

Kakve napadače ima Srbija. Rešeta Dušan Vlahović, a rešeta i Aleksandar Mitrović. Mitar je večeras prvo postigao gol protiv Piterboroa za 1:0 i tako oborio rekord Čempionšipa, a onda i za 2:0 u meču koji na kraju završen rezultatom 2:1.

Pogodio je Mitrović prvo po 32. put u sezoni i ostao sam u vrhu! A onda je postigao još jedan pogodak u 62. minutu (za 2:0) na asistenciju Kebana i dodatno povećao razliku!

Do ove utakmice Mitrović je delio prvo mesto sa Ajvanom Tonijem koji je prethodne sezone dao 31 gol, ali sada je Mitar sam na vrhu! Ubedljivo!

Protiv Piterboroa je šansu za pogodak dobio u 28. minutu kada je uspešno izveo penal i tako se upisao u istoriju. Kasnije je podebljao sjajan učinak.

Ostalo je još 14 mečeva do kraja sezone, dovoljno da se Mitrović dodatno ustali na mestu broj jedan kao neprikosnoveni kralj Čempionšipa.

Zaista dostignuće vredno pažnje i aplauza!

Sada je na koti 33!

Posle ovog meča, Fulam je na 67 osvojenih bodova i uz vrhunsku igru Aleksandra Mitrovića ide ka Premijer ligi. Zaista je ovo već sada sezona za pamćenje srpskog napadača.

Upisao se u istoriju Čempionšipa, a navijači reprezentacije Srbije sada mogu zadovoljno da trljaju ruke pred nadolazeće prvenstvo Sveta u Kataru.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike