Borjana ne zanima ni Partizan, ni njegov ritam - Branimo našu kuću i titulu!

22.02.2022

11:14

0

Autor: 24sedam

Kapiten Zvezde poslao moćnu poruku

Borjana ne zanima ni Partizan, ni njegov ritam - Branimo našu kuću i titulu!
borjan - Copyright MN Press

Navijači Crvene zvezde i Partizana broje dane do 166. večitog derbija, koji će u nedelju (18.00) biti odigran na stadionu Rajko Mitić.

Isto je i sa fudbalerima oba kluba. I dok iz Partizana priče oko večitog derbija neće biti, bar dok ne prođe evropski duel sa Spartom (četvrtak 18.45), iz redova Crvene zvezde stiže priča kapitena Milana Borjana.

- Nećemo se osvrtati na njihov ritam, bitno nam je kakvi ćemo mi da budemo na terenu u nedelju. Branimo našu kuću i titulu, uvek sam optimista i ništa ne može da promeni taj osećaj ni pred ovaj derbi - rekao je Borjan za Sportski žurnal.

Iako crveno-beli nisu baš blistali u nastavku sezone, Borjan ne sumnja u svoje saigrače i rad stručnog štaba.

- Verujem u ovaj tim. Imamo kvalitet i pobednički karakter. Znamo da nemamo pravo na grešku, ali sposobni smo da se nosimo sa tim osećajem. Idemo hrabro u derbi da smanjimo prednost rivala, napravimo korak ka petoj tituli u nizu i obradujemo navijače koji nam daju sjajnu podršku!

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Posle 23 odigrana kola na tabeli Superlige prvi je Partizan sa 65 osvojenih bodova, dok se Zvezda nalazi na drugom mestu sa pet bodova manje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike