Žene vole oficire! Narednik Sergej postrojio svoje vojnike i izdao naredbu (VIDEO)

05.02.2022

08:56

0

Autor: 24sedam

Žene vole oficire! Narednik Sergej postrojio svoje vojnike i izdao naredbu (VIDEO)
sergej - Copyright Instagram printscreen

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić odradio je još jednu ulogu maestralno! Pored svih na terenu koje pred njega postavlja trener Mauricio Sari, vezni igrač Lacija pojavio se i u reklamnom spotu u ulozi narednika američke vojske (sergente - narednik i nadimak koji nosi u Italiji) kao u holivudskim filmovima.

Milinković-Savić objašnjava svojim vojncima da igraju i u ovoj sezoni jednu od fudbalskih strategija i da se okušaju kao fudbalski menadžeri, pri tome ne bira reči dok im se obraća, baš kao pravi američki narednik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gli Autogol (@gliautogol)

U stvarnom životu ko god bude postavio "narednika Sergeja" u svoju ekipu neće pogrešiti. Kapiten Lacija je ove sezone već postigao sedam golova i imao je osam asistencija po čemu je vodeći na listi igrača u italijanskoj ligi. Naravno, uz njega obavezno ide i drugi srpski reprezentativac Dušan Vlahovića kao najbolji strelac Serija A. 

Instagram printscreen
 

Njegov debi u Juventusu očekuje se sutra (20.45, Arena Sport Premium 2) protiv Verone u Torinu, dok Segej sa "lacijalima" gostuje večeras (20.45, Arena Sport Premium 1) Fiorentini.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike