Vlahovića niko ovako nije ishvalio! Legendarni Italijan sipa komplimente: Juventusu je korisniji od Ronalda, on je Trezege budućnosti!

18.02.2022

07:26

0

Autor: 24sedam

Selektor vaterpolista Italije opčinjen Srbinom

Vlahovića niko ovako nije ishvalio! Legendarni Italijan sipa komplimente: Juventusu je korisniji od Ronalda, on je Trezege budućnosti!
profimedia-0662495926 - Copyright Profimedia

Vlahomanija drma Torino možda i više nego što je to bio slučaj kada je Dušan Vlahović stigao na potpis ugovora sa Juventusom. Razlog za to su bez dileme sjajna izdanja srpskog reprezentativca od kako je kročio na teren u crno-belom dresu, pa imuni nisu ostali ni sportski radnici koji ne pripadaju najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Selektor vaterpolista Italije Sandro Kampanja osvedočeni je navijač Juventusa nije krio oduševljenje angažovanjem nekadašnjeg đaka Partizana kojeg je, u poređenju za korisnost timu, stavio čak i iznad Kristijana Ronalda.

- Kada Alegri kaže da smo sada više tim, možda misli na prošlost u vreme Kristijana i na sadašnjost, u odnosu na one koji su do pre nekoliko nedjelja više razmišljali o ugovorima nego o grupi. Kod Zakarije i Vlahovića je više entuzijazma, više se žrtvujemo, vidim potpuno drugačiji pristup – kazao je Kampanja.

Legendarni Italijan ishvalio je rukovodstvo Juventusa zbog posla urađenog u zimskom prelaznom roku.

- Stigli su ljudi koji su bili potrebni, posebno Vlahović. Mislim da je radost malo izgubila, delimično i zbog odlaska Ronalda, došlo je do lošeg starta i morali smo da jurimo ostale. Sada ima više energije, veći je i kvalitet, tako da sam optimista pred nastavak sezone.

Potom se Kampanja osvrnuo konkretno na Vlahovića.

- Više je timski igrač od Ronalda. Mlad je momak, nema taj egoizam, nije kompanija koja mora da naplaćuje ciljeve i pravi profit. On je dečko koji će napraviti sjajnu karijeru. Srbi imaju nesvakidašnji mentalitet u nekim aspektima, Dušan može postati Trezege budućnosti – kazao je Sandro Kampanja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike