Kako će sada reagovati Partizan, sudijski ekspert jasan: Zvezdin gol protiv Čukaričkog je neregularan, morao je biti poništen!

16.02.2022

08:36

0

Zdravko Jokić smatra da je sudija Minaković oštetio klub sa Banovog Brda

Kako će sada reagovati Partizan, sudijski ekspert jasan: Zvezdin gol protiv Čukaričkog je neregularan, morao je biti poništen!
pavkov - Copyright MN Press

Meč između Crvene zvezde i Čukaričkog izazvao je mnogo bure, jer prvih 28 minuta nije radio VAR.

Upravo u tom periodu crveno-beli su poveli sa 1:0 golom Pavkova, koji je pre toga napravio faul nad igračem Čukaričkog.

Sudijski komenatator Zdravko Jokič smatra da je pogodak trebalo poništiti i da je nekim slučajem VAR radio, arbitar Minaković sigurno bi video tu situaciju.

- Crni igrač pokušava da zaustavi Pavkova. Sudija je trebalo u tom momentu da dosudi prekršaj od crnog igrača, da bi u sledećem Pavkov njega sklonio sa svog puta i nastavio. Nije bilo obostrano povlačenje, već je prvo Drezgić, pa onda Pavkov njega sklonio i napravio prekršaj, iz kojeg se finalizovalo pogotkom. Shodno uputstvu za VAR, igrač koji je napravio prekršaj ne može da bude nagrađen i pogotkom - rekao je Jokić.

Po rečima sudijskog komentatora bilo je još nekih grešaka glavnog arbitra, što je izazvalo revolt kod trenera Čukaričkog Saše Ilića, ali kod Partizana, najozbiljnijeg rivala koji se sa Zvezdom bori za titulu pravaka Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike