Partizanova "zlatna koka" ostaje u Humskoj do juna! Odbijene ponude Anderlehta i Vulvsa za Milovanovića

31.01.2022

14:29

0

Autor: 24sedam

Crno-beli odustali od prodaje talentovanog centarfora

Partizanova "zlatna koka" ostaje u Humskoj do juna! Odbijene ponude Anderlehta i Vulvsa za Milovanovića
partizan2 - Copyright FK Partizan

Leto će biti zanimljivo za Partizan i Marka Milovanovića. Sve ponude, koje su ove zime dolazile u Humsku sa namerom da već sada odvedu talentovanog napadača iz ekipe Aleksandra Stanojevića, sklonjene su u stranu i ostavljene za jul i avgust kada se bude otvorila letnja fudbalska pijaca.

Hipotetečki gledano Milovanović ovo proleće može biti vraćen u omladinski tim i to neće uticati na želju Anderelhta da za njega potroši 5.000.000 evra, uz 20 odsto obeštećenja od sledećeg transfera. Belgijanci su toliko čvrsto zagrizli da su jedini poslali zvaničnu ponudu za ovog 19-godišnjaka i bili su spremni za bilo koju vrstu dogovora koji bi osigurao njegov potpis.

Poslednjeg dana prelaznog roka, prema informacijama brojnih srpskih medija, stigla je i ponuda od Vulverhemptona, bogatija za milion evra od belgijske i isto obećanje za procente. Spominje čak i Njukasl, koji je spreman da podigne lestvicu na iznos veći od deset miliona evra, ali odbijanje ovakve ponude od Partizana deluje više kao naučna fantastika ako se pogledaju unazad vrednost svih transfera.

U Partizanu su ubeđeni da im dobra zarada od Milovanovića na leto neće pobeći. Igrač će imati više prostora za igru, jer će često delovati u tandemu sa Rikardom. Ova postavka bi možda već bila isprobana da se nije isprečila povreda kvadricepsa zbog koje trenira bez punog inteziteta.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike