Vojvodina "poterana" iz Turske! Strašno nevreme poremetilo planove Novosađana

03.02.2022

14:09

0

Autor: 24sedam

U nastavku sezone, prvi meč protiv Napretka

Vojvodina "poterana" iz Turske! Strašno nevreme poremetilo planove Novosađana
Mediteransko-more-1200x800 - Copyright FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine imali su iste probleme kao i Crvena zvezda. Zbog nevremena u regiji Antalije, plan je promenjen.

- Prijateljska utakmica između Vojvodine i Slavije iz Sofije, koja je danas trebalo da bude odigrana u sportskom centru "Susesi" u Beleku, otkazana je zbog velikog nevremena koje je pogodilo antalijsku regiju. Zbog velike kiše, praćene grmljavinom i gradom, danas je u 30. minutu bio prekinut meč između omladinaca Vojvodine i U21 ekipe austrijskog drugoligaša Kapfenbergera.

Prvotimci i omladinci Vojvodine sutra se vraćaju sa priprema iz Turske, a njihov dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" se očekuje oko 12.50 časova - saopšteno je na sajtu "stare dame" iz Novog Sada.

Ekipa Slavoljuba Đorđevića je u Turskoj odigrala nekoliko utakmica. U prvoj je poražena od Nižnjeg Novgoroda sa 2:0, a zatim je pobeđen Slask sa 2:0. Uspešni su bili i protiv Metalista 1925 (3:2), a onda je usledilo i pomenuto odlaganje utakmice koja je zamišljena kao generalna proba.

U nastavak sezone, Vojvodina ulazi kao četvrtoplasirani tim na tabeli Superlige, sa 30 bodova. U prvom kolu prolećnog dela sezone, 12. februara ugostiće Napredak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike