U Vojvodini se baš radi! U jednom danu "pala" dva potpisa

20.01.2022

16:52

0

Autor: 24sedam

Od sutra su Novosađani u Turskoj

U Vojvodini se baš radi! U jednom danu "pala" dva potpisa
20211121mmFirma02 - Copyright MN Press

Vojvodina ima dobre vesti, pošto su u Novom Sadu "pala" dva potpisa. Prvo je potvrđeno da će dres "Stare dame" na proleće nositi i golman Emil Rockov, koji je stigao na pozajmicu iz mađarskog Fehervara.

- Posle duge povrede i pauze od osam meseci, jednostavno je došlo do spleta okolnosti da sam ponovo ovde i srećan sam zbog toga. Težak period tokom povrede prevazišao sam zahvaljujući Saši Semerediju, putevi su me ponovo vratili u Novi Sad. Ovo je za mene novi izazov, koji će me mentalno ojačati i sve ono što sam naučio tokom pauze, sada želim da iskoristim i pretočim na teren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Fizički sam potpuno spreman i jedva čekam da pomognem ekipi, zato sam i tu, da Voša ostvari sve svoje ciljeve - rekao je Rockov koji je na golu Vojvodine stajao od februara 2017. do jula 2020. Tada je i prešao u svoj sadašnji klub i to nakon što je podigao pehar Kupa Srbije.

Onda je potvrđeno i da je Mirko Topić produžio ugovor sa, do juna 2024. godine. Pre toga, isto je učinio i Dejan Zukić. Topić je prošao sve mlađe kategorije Vojvodine, a za prvi tim je odigrao 59 utakmica, uz tri postignuta gola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

- Danas mi je jedan od najsrećnijih dana u životu. Kada su me pozvali ljudi iz kluba da potpišem, osetio sam neko uzbuđenje i ponos. Drago mi je što smo brzo pronašli zajednički jezik i što ću nastaviti da nosim dres Vojvodine. Daću sve od sebe da ostvarimo sve naše ciljeve - rekao je Topić.

Ekipa Slavoljuba Đorđevića sutra putuje na pripreme u Tursku, a biće odigrana četiri test meča. Protivnici su: Nižnji Novgorod, Slask Vroclav, Metalist 1925 Harkov i Slavija iz Sofije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike