Zvezdin meč prekinut! Crveno-beli odigrali samo 20-ak minuta! (FOTO, VIDEO)

03.02.2022

09:30

0

Crveno-beli bili na poslednjoj proveri na pripremama u Antaliji

Zvezdin meč prekinut! Crveno-beli odigrali samo 20-ak minuta! (FOTO, VIDEO)
FKql8-mWUAE9f1P - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nisu do kraja odigrali poslednju test utakmicu na pripremama u Turskoj, protiv Altaha iz Austrije. Prvobitno je bilo planirano da četvrta provera na pripremama bude protiv Šahtjora Soligorsk, ali je došlo do promene plana, pošto Belorusi nisu ni doputovali.

Međutim, današnji meč u Beleku je prekinut u 23. minutu, zbog jakog grada, a golova nije bilo.

Šef struke prvaka Srbije Dejan Stanković izveo je startere koji su u dosadašnjim mečevima dobijali manju minutažu, ali na žalost, silom prilika nisu imali šansu da se u potpunosti dokažu.

Početnih 11 je izgledalo ovako: Gordić, Pičini, Đurić, Eraković, Gajić, Krstičić, Stanić, Stanković, Falko, Živković i Pavkov, a na klupi su bili Popović, Marinković, Gobeljić, Pankov, Srnić, Bakajoko, Ibrahim, Lučić i Dioni.

U pomenutih 20 i "kusur" minuta crveno-beli su protiv poslednjeplasiranog tima u Austriji bili dominantniji, a najbliži golu bio je Rišairo Živković. U jednoj situaciji je pogodio i prečku, glavom, a nešto kasnije (takođe posle pokušaja glavom) bio zamalo neprecizan. Takođe, i Milan Pavkov je imao solidnu priliku, a jednom je pripretio i Altah, sa distance.

Dobar utisak su ostavili i mladi igrači, Đurić i Stanković.

Sve u svemu, malo je bilo vremena za neku dublju analizu, pošto vremenske prilike nisu dozvolile. Meč je počeo uz kišu i jak vetar, a vreme se postepeno pogoršavalo. Na kraju je sudija morao da prekine.

Podsetimo, u prethodnim mečevima, ekipa Dejana Stankovića je odigrala nerešeno sa Mariborom (1:1), pobedila LASK (2:1) i izgubila od Šahtjora iz Donjecka sa 3:2. Duel sa Ukrajncima bio je ujedno i najjači test.

Sada sledi povratak u Beograd, a sezona za prvaka Srbije biće nastavljena 12. februara, utakmicom Superlige, protiv Čukaričkog.

Dešavanja iz Antalije, mogli ste uživo da pratite na našem portalu.

BLOG UŽIVO:

Kraj utakmice!

Sada je i definitivno. Neće se više igrati.

Počeo je i grad da pada. Sada je toliko jak da je sudija odlučio da prekine meč. Igralo se nešto više od 20 minuta. Ostaje da se vidi da li će duel biti nastavljen.

Budite i dalje uz naš portal.

19. minut - Monšajn je šutirao sa 20-ak metara, ali samo korner za Altah. Zvezde je zatim krenula u kontranapad, ali je presečen na sredini terena.

Kiša je počela još jače da pada.

15. minut - Krenuli su Austrijanci u napad, ali situaciju "četiri na četiri" nisu iskoristili. Lopta je otišla u prazno, pa ju je uhvatio Gordić.

13. minut - Živković je krenuo ka golu, ali je na ivici kaznenog ipak osujećen. Pratilac ga je blokirao u poslednjem trenutku. Nije mu dozvolio da šutira.

10. minut - Falko sa desne strane, pronašao je Živkovića koji sa nekoliko metara pogodio prečku. Za sada najizglednija prilika. 

9. minut - Krstičić je dobio udarac u jednom duelu. Ostao je na zemlji, ali nema potrebe da lekarska ekipa uđe na teren.

8. minut - Živković je pokušao sa 20-ak metara, ali je golman Kasali uhvatio bez većih problema.

4. minut - Prva malo ozbiljnija situacija pred golom Altaha. Ipak, pokušaj Pavkova osujećen, sa nekoliko metara.

Utakmica počinje, a igračime će biti teško. Pada kiša, a duva i jači vetar.

Poznati su i starteri austrijskog tima.

FK Crvena zvezda
 

Kao što se vidi, šef struke Dejan Stanković je malo "promešao karte" u odnosu na prethodne provere, pa su tako šansu dobili igrači koji uglavnom nisu bili starteri. Na golu je na primer Gordić umesto Popovića koji je u mečevima u Turskoj menjao standardnu "jedinicu" Borjana.

Najistureniji će biti Pavkov koji je u nedavnim testovima šansu dobijao u nastavku meča, umesto Ohija koji je na svakom meču bio strelac.

Takođe, kapitensku traku nosi Eraković.

Ovako izgleda postava: Gordić, Pičini, Đurić, Eraković, Gajić, Krstičić, Stanić, Stanković, Falko, Živković i Pavkov.

Na klupi su: Popović, Marinković, Gobeljić, Pankov, Srnić, Bakajoko, Ibrahim, Lučić i Dioni.

FK Crvena zvezda
 

Poznata je i startna postava uoči meča čiji je početak zakazan za 10 časova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike