Tužan i ružan rastanak - Obamejangu krivo jer nije dobio priliku da se oprosti od Arsenala kako treba

02.02.2022

09:20

0

Ova bajka je dobila ružan kraj

Tužan i ružan rastanak - Obamejangu krivo jer nije dobio priliku da se oprosti od Arsenala kako treba
profimedia-0647237864 - Copyright Profimedia

Završena je priča između Arsenala i Pjer-Emerika Obamejanga, na način koji nikome ne prija. Ugovor je sporazumno raskinut nakon što je Gaboncu oduzeta kapitenska traka i što je uklonjen iz tima.

On se poslednjeg dana prelaznog roka dogovorio sa Barselonom, a objavljeno je da je raskinuo sa "tobdžijama". Sada se oglasio i on, rekavši da je "tužan i povređen" zbog načina na koji je došlo do rastanka.

- Hvala svima što ste London učinili domom za mene i moju porodicu u poslednje četiri godine. Prošli smo zajedno kroz uspone i padove, a vaša podrška mi je značila sve. Šansa da osvajam trofeje i čast da budem kapiten ovog kluba je nešto što će mi zauvek biti u srcu. Uvek sam bio 100 odsto fokusiran i posvećen tome da uradim sve što mogu za ovaj klub, a to što ga napuštam bez pravog pozdrava – boli. Ali, to je fudbal – napisao je Obamejang, pa nastavio:

- Tužan sam što nisam dobio šansu da pomognem mojim saigračima poslednjih nedelja, ali sve što osećam prema ovom klubu jeste poštovanje. Iskreno svim mojim momcima i navijačima želim sve najbolje i uspeha u narednim godinama. Volim vas, Auba.

Obamejang je već trenirao sa Barselonom, ali klub još nije objavio da je postignut sporazum.

Obamejang je u Arsenalu imao platu od 350.000 funti nedeljno, a ugovor mu je isticao na leto. "Tobdžije" su ga pustile bez obeštećenja, jer su tako uštedele na njegovoj plati. Procenjuje se da su ovako uštedeli 27 miliona funti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike