Vlahović hteo kao Mbape, sve oko njega bilo je puno lažova i neiskrenosti! Predsednik Fiorentine udario po Dušanu!

01.02.2022

18:52

0

Autor: 24sedam

Roko Komiso o prelasku srpskog napadača u Juventus

Vlahović hteo kao Mbape, sve oko njega bilo je puno lažova i neiskrenosti! Predsednik Fiorentine udario po Dušanu!
20190612mmVlahov02 - Copyright MN Press

Napravila je Fiorentina veliki posao, prodala je Dušana Vlahovića Juventusu i zaradila ogroman novac, čak neki pišu da će dobiti potencijalno i preko 80.000.000 evra ako se budu aktivirali i ispunili bonusi.

Sada kada je sve gotovo, javio se predsednik Fiorentine, Roko Komiso. I opleo je po Vlahoviću i njegovim menadžerima.

Tvrdi da je Vlahović želeo da pređe na leto kao slobodan igrač i tako dobije više novca. Kao što će to uraditi Kilijan Mbape koji se dogovorio sa Real Madridom.

- Dogovor oko Vlahovića bio je pun neiskrenosti i lažova. Otvorili smo razgovore sa engleskim klubovima i svaki put kada bi se nova ponuda pojavila, Vlahović i njegovi menadžeri bi rekli - ne. Njihov plan je bio kao plan Kilijana Mbapea u PSŽ-u: da ode kao slobodan igrač i zaradi novac - rekao je Komiso.

Komiso je naširoko objasnio nezadovoljstvo nekih da proda Vlahovića najvećem rivalu koji Fiorentina ima.

- Razočaran sam kritikama koje sam dobio, pa i rečima koje ne mogu da prihvatim. Moram to da zaustavim. Uvrede koje sam dobio poslednjih dana nisam zaslužio. Razočaran sam i razmišljaću pažljivo o narednim odlukama. Putovao sam u novembru da vidim Dušana iako su mi doktori rekli da ne bi trebalo zbog mog zdravstvenog stanja, a poslednji put kada sam ga video nije mi rekao ni zdravo. Bilo je jasno svima da već ima dogovor sa nekim. Rekao je ne svakoj ponudi. Išao sam u Englesku mnogo puta, svaki put bi rekao ne.

Na kraju je Komiso i poentirao.

- Želeo je da ostane do kraja ugovora i da uništi Fiorentinu. Njegovi menadžeri su želeli 10 odsto od ukupne sume za transfer i ekskluzivno pravo da mogu da pregovaraju sledeći korak. Želeli su da zarade novac na nama, tako da je bila odlična opcija da ga sada prodamo. Njegovi menadžeri su neiskreni i lažovi - rekao je Komoso.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike