Hvala Tomiću, prvom treneru iz Partizana! Vlahovićeve moćne reči posle ugovora karijere!

01.02.2022

12:18

0

Autor: 24sedam

Novi napadač Juventusa istakao da je došao na pravo mesto, te da ima iste ideje kao Stara dama iz Torina

Hvala Tomiću, prvom treneru iz Partizana! Vlahovićeve moćne reči posle ugovora karijere!
20160511mmVlahov03 - Copyright MN Press

Potpisao je ugovor sa italijanskim i evropskim fudbalskim gigantom u najskupljem transferu u svetu fudbala ove zime, ali nije zaboravio odakle je krenuo na put osvajanja Evrope.

Dušan Vlahović je pričao o tome zbog čega se odlučio baš za Juventus, iako je na stolu bilo ponuda i od drugih velikih evropskih klubova.

printscreen/twitter
 

- Za mene je izbor bio lak uprkos tome što su se pominjali brojni klubovi. Juventus ima takav DNK da te tera da se boriš, da nikad ne odustaneš. To je deo i mog mentaliteta i moram da zahvalim klubu na prilici koju mi je pružio - rekao je Vlahović, a onda nastavio sa zahvaljivanjem u kojem je posebno mesto ostavio za Partizan i prvog trenera koji ga je "prepoznao".

MN Press
 

- Hvala navijačima Juventusa na dobrodošlici, mojoj porodici na podršci, menadžeru na saradnji i prvom treneru Ivanu Tomiću što me je promovisao u prvotimca Partizana!

Juventusfc
 

Srpski reprezentativac će na leđima nositi broj 7, pa su ga pitali oseća li "težinu Ronaldove sedmice", a on naglasio da su svi dresovi Juventusa podjednako teški i da je izabrao slobodan broj najbliži njemu omiljenom broju 9.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike