Bivši Partizanov trener suočava se sa teškim optužbama: Žene u TV emisiji opisivale seksualna zlostavljanja Avrama Granta

31.01.2022

08:53

0

Autor: 24sedam

Izraelski trener od više žena pred TV kamerama optužen za seksualno nasilništvo

Bivši Partizanov trener suočava se sa teškim optužbama: Žene u TV emisiji opisivale seksualna zlostavljanja Avrama Granta
avram grant - Copyright MN Press

Ako se bilo koja od objavljenih priča u emisiji "Izlaganje" na izraelskoj televiziji dokaže na sudu, bivši trner Čelsija, Partizana i reprezentacije Izraela Avram Grant završiće iza rešetaka na višegodišnjoj robiji.

Njega su pred novinarom Haimom Etgarom optužile žene da ih je ucenjivao, uznemiravao i prisiljavao na seksualne odnose, što se sada istražuje od pravosudnih organa, a očekuje se da ove isposvesti dobiju epilog pred sudom.

Istraga je obuhvatila iskustvo jedne mlade žene koja je tražila Grantovu pomoć u pronalaženmju posla. Ona je u svom svedočenju tvrdila da ju je poznati trener pozvao u stan u Tel Avivu i da ju je tokom sastanka zgrabio i počeo da ljubi, iako mu je ona govorila da nije zaniteresovana. Grantu to odbijanje nije ništa značilo već je njenu ruku stavljao na svoj intimni deo tela. Da stvar bude još gora, sledeće čega se devojka seća sa tog sastanka je da se ujutru probudila i zatekla trenera potpuno nagog pored sebe, prenosi Sport1.

MN Press
 

U drugom svedočenju, ponovo je mladoj ženi obećana pomoć od Granta u pronalaženju kontakta sa agentom za manekenke, samo što se ovo zlodelo dogodilo u jednom hotelu, van Izraela. tada je fudbalski trener došao u sobu svoje žrtve i prisiljavao je na seksualne odnose. Kako je bio odbijen, on se skinuo, povukao je devojku za ruku i ubedio je obećanjima o poslu da ipak stupi sa njim u seksualni odnos. Žrtva je napomenula da je mnogo puta izgovarala "ne, ne", ali da se Grant nije smirivao dok nije ispunila njegove želje.

U još jednom svedočenju, Grantova žrtva bila je poznata medijska žena. Ona je otkrila da joj je trener slao poruke sa "romantičnim i seksualnim značenjem", ali i uznemirujuće poruke tokom noći. Ove radnje su se nastavile uprkos njenim odbijanjima i protestima, jer je profesionalno bila povređena Grantovom pričom da će, ukoliko pristane na seksualne odnose, dobiti ekskluzivne informacije iz sveta fudbala. Ona je rekla da nakon što ga je odbila Grant više nije zainteresovan za profesionalni deo posla.

MN Press
Avram Grant

Druga sportska novinarka, međutim, pored poruka došla je u Grantovu blizinu, pa je morala šamaranjem da se brani od njegovih nasrtaja. Takođe, jedna mlada konobarica dobila je ponudu da putuje sa izraelskom reprezentacijom i da bude sa Grantom u sobi na tom putovanju. Kada ga je ona odbila počele su da stižu dosadne telefonske poruke u kojima ju je optužio za poraz nacionalnog tima, jer nije putovala na taj meč.

Osim svega ovog navedenog u emisiji "Izlaganje", istraga uključuje svedočenja raznih novinarki i žena iz produkcijskih timova koje su rekle da ih je Grant verbalno uznemiravao i kroz ponovljene telefonske pozive i poruke, iako mu se nisu javljale ili su od njega tražile da prestane.

Sud treba da da konačnu reč o javnim svedočenjima žena koje su prošle pakao u svojim odnosima sa Avramom Grantom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike