Loše vesti za sve partizanovce: Pantiću oštećen prednji ukršteni ligament, oglasio se i klub

30.01.2022

10:41

0

Autor: 24sedam

Iskusni ofanzvini vezni igrač moraće na duži oporavak posle operacije

Loše vesti za sve partizanovce: Pantiću oštećen prednji ukršteni ligament, oglasio se i klub
BASAR-FKP-29-01-2022-I-2586-01 - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Loše vesti za navijače Partizana! Povreda Danila Pantića na utakmici sa truskim Bašakšehirom zabrinula je sve u klubu, a prema nezvaničnim navjavama iz Beleka izgleda da su se ostvarile najcrnje prognoze.

- Pantić još uvek ima veliki otok na kolenu, ali prvi snimci na magnetnoj rezonanci pokazuju da je nažalost reč o kidanju prednjih ukrštenih ligamenata desnog kolena - piše Instagram profil pbg.news.

Povodom ovoga oglasio se i klub kratkim saopštenjem:

- Prvotimac FK Partizan, Danilo Pantić, doživeo je povredu kolena na prijateljskoj utakmici koja je u subotu, 30.01.2022. godine odigrana protiv ekipe Bašakšehira. Danas je, nakon magnetne rezonance u Antaliji, ustanovljeno da postoji povreda medijalnog koleteralnog ligamenta, kao i oštećenje prednjeg ukrštenog ligamenta. Za 7 dana u Beogradu će se obaviti ponovna magnetna rezonanca posle koje će se znati tačan stepen ostećenja i imati jasnija sliku koja će odrediti dalji tok lečenja.

Pantić je prisustvovao sinoć kvizu na kojem su svi igrači uzeli učešće odgovarajući na pitanja o istoriji kluba. Rezultati pregleda od jutros, međutim, pokvarili su raspoloženje svima u ekipi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike