Stanojević otkrio razlog rastanka sa Sumom: Pravio razliku na svakoj desetoj utakmici

30.01.2022

08:33

0

Autor: 24sedam

Suma ostao zanimljiva tema partizanovicma

Stanojević otkrio razlog rastanka sa Sumom: Pravio razliku na svakoj desetoj utakmici
Sejduba Suma - Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević gostujući u emisiji "Sport Light" osvrnuo se još jednom na učinka Sejduba Sume dok je igrao u crno-belom dresu.

Stanojević nikad nije bio ljubitelj onoga što radi na terenu igrač iz Gvineje, pa je to na kraju i dovelo do raskida ugovora i njegovog odlaska usred jesenjeg dela sezone.

Ovu temu je započeo osvrtom na povratak igrača Partizana u matični klub:

MN Press
 

- Moj način razmišljanja je da volim Partizanovu decu. Moj drugi stav je da je kolektiv najvažnija stavka. Uvek imate strance koji trebaju da prave razliku i igrače koji to da rade - rekao je Stanojević i zatim dodao:

- Suma je igrač koji pravi razliku, izuzetan igrač ali on to radi jednom u deset utakmica, meni kao treneru to ništa ne znači. On je kod Save igrao izvanredno. Najbolju sezonu je odigrao kod Save a onda mu je u jednom trenutku napravio crveni karton kod 2:1 za Partizan i okrenula se utakmica, nekako je posle te utakmice Savo otišao iz kluba. Ne kažem da je zbog njega ali razumete šta hoću da kažem.

Podsećanja radi, Suma je poslednji meč za Partizan odigrao protiv Santa Klare u Beogradu. Tada je u 25. minutu iznudio penal za Rikardov gol i zadobio povredu zbog koje je morao da izađe sa terena tri minuta kasnije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike