Stanković zna na čemu Zvezda mora da radi! Utisci posle Linca - pozitivni!

28.01.2022

16:12

0

Autor: 24sedam

Strateg srpskog prvaka zadovoljan izdanjem svojih izabranika

Stanković zna na čemu Zvezda mora da radi! Utisci posle Linca - pozitivni!
20210829npStankovicD01 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su prvu pobedu na pripremama u Turskoj. Posle remija sa Mariborom, izabranici Dejana Stankovića su u petak, posle preokreta, savladali austrijski LASK (2:1), golovima Ohija i Kataija.

Mladi strateg srpskog šampiona bio je zadovoljan onim što su njegovi izabranici prikazali u drugom test meču u Beleku.

- Želeli smo da odigramo jednu ovako tešku i zahtevnu utakmicu, visokog ritma. Stvarno je bio visok ritam na koji smo posle desetak, 15 minuta krenuli da odgovaramo. Videla se razlika, primili smo gol iz kontre, igra iza lopte može da se poboljša. Znamo gde smo pogrešili, radićemo na tome - kazao je Stanković za TV "Arena sport", pa dodao:

- Posle toga bilo je onako kako smo spremili i želeli da igramo, sa visokim ritmom na polovini protivnika, jak pritisak… Dali smo dva gola, imali još dve, tri izgledne šanse. Momci su 70 minuta odradili fenomenalan posao, takođe i momci koji su ušli sa klupe… Isti ritam, isti zahtevi… Meni je izgledalo OK, uvek može bolje, ali može i gore - rekao je Dejan Stanković i otkrio da bi Kristijan Pićini trebalo da se nađe u protokolu za meč sa Šahtjorom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike