Stankovića oduševila Zvezdina deca, zadovoljan i Ohijem: Dobićemo puno sa njim!

25.01.2022

17:15

0

Autor: 24sedam

Strateg srpskog prvaka zadovoljan izdanjem protiv Maribora

Stankovića oduševila Zvezdina deca, zadovoljan i Ohijem: Dobićemo puno sa njim!
deki1 - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda odigrala je nerešeno na prvoj kontrolnoj utakmici u 2022. godini. Crveno-beli se nalaze na pripremama u Turskoj, gde su u utorak uveče igrali 1:1 protiv lidera slovenačkog prvenstva Maribora.

Posle meča, strateg srpskog šampiona Dejan Stanković bio je zadovoljan.

- Drago mi je što je bila prava takmičarska utakmica, nama prva posle dugog perioda. Znamo da smo mnogo radili i ja sam zadovoljan. Zadovoljan sam i prvim i drugim poluvremenom, obradovala su me i deca koja su ušla. Videli ste i sami, bez straha, sa puno drskosti i samopouzdanja. Presrećan sam zbog njih. Bilo je dobrih stvari, bilo je i onih koje je rad zamaskirao da nisu dobre, ali znam da će biti, a bilo je i onih koje moramo da popravimo. Prava kontrolna utakmica, da vidimo dobre stvari i da uočimo greške koje mogu da se isprave – kazao je Stanković za TV „Arena sport“.

Svoj prvenac u crveno-belom dresu dao je Ohi.

- Dao je gol, radio je ono što smo tražili. Sa njim ćemo dobiti puno i što se tiče dubine, kao i protoka i zadržavanja lopte. Dobio je jedan udarac. Bilo je planirano da neko dobije 45 minuta, neko 60… Zadovoljni smo kako je celokupan tim odreagovao na ovu utakmicu.

Osvrnuo se mladi strateg još jednom na momke koji kucaju na vrata prvog tima.

- Nema tu posebno šta da se kaže. Skoro svi dolaze iz omladinske škole Zvezde, znaju šta je Crvena zvezda. Treba im dati samopouzdanje, treba ih zagrliti… Rekao sam im da uživaju, da se opuste i da greše. Treba da greše, ništa nije strašno ako se pogreši… Oduševili su me – kazao je Dejan Stanković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike