Murinjo više ne navija za Srbiju

12.11.2020

15:19 >> 16:39

0

Autor: D. B.

Razlog je činjenica da među orlovima nema više jednog od njegovih miljenika

Murinjo više ne navija za Srbiju
Copyright MN Press

Žoze Murinjo više ne oseća emotivnu povezanost sa fudbalskom reprezentacijom Srbije. Sadašnji trener Totenhema i nekadašnji učitelj fudbalera Porta, Real Madrida, Čelsija, Intera i Mančester junajteda je bio realativno čest gost na mečevima koji su “orlovi” igrali na međunarodnoj sceni. Ali, više nije fan našeg tima.

Razlog – činjenica da je Nemanja Matić odlučio da ode u reprezentativnu penziju. Murinjo i Matić su sarađivali u Čelsiji i Mančester junajtedu, a kako “gospodin posebni” ima običaj da prati uživo mečeve koji igraju njegovi klupsku učenici, logično je i bilo da dolazi na utakmice Srbije.

Pročitajte još: Ako Murinjo ne navija za “orlove” ima ko u njih veruje

– Matić više nije u reprezentaciji Srbije, a sa njim je otišla i moja emotivna povezanost sa njima – rekao je Murinjo za “Skaj sport”.

Večeras će slavni Portugalac navijati za Škote. Kako kaže ima dva jaka razloga za tako nešto.

– U Škotskoj su Stiv Klark i Skot Mektomini. Imam povezanost sa Škotskom, tamo sam u nekoliko navrata provodio vreme i naravno želim im sreću. Stiv je bio lojalan i dobar asistent. Kasnije je njegova karijera otišla u drugom pravcu i ovaj meč mu sigurno mnogo znači.

Ipak, to ga ne sprečava da bude i realan kada su u pitanju očekivanja od meča.

– Ovo je težak meč. Srbija ima mnogo više potencijala kada je igrački kadar u pitanju, ali često u fudbalu duša i um naprave razliku – tvrdi Murinjo.

Pročitajte još: Koliko vrede fudbaleri Srbije, a koliko Škoti

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike