U Torinu je sve spremno za bombu! Juventus kreće u konačni juriš na Vlahovića!

20.01.2022

22:21

0

Autor: 24sedam

„Gazeta delo sport“ tvrdi da „stara dama“ hoće odmah sve da završi

U Torinu je sve spremno za bombu! Juventus kreće u konačni juriš na Vlahovića!
profimedia-0654036338 - Copyright Profimedia

Da li je Dušan Vlahović ovo čekao sve vreme? Deluje da će bomba da eksplodira u Torinu, jer je Juventus krenuo u poslednji juriš i želi sve da završi do kraja januarske pijace, piše „Gazeta delo sport“.

Ugledni italijanski list navodi da „stara dama“ neće ništa da čeka. Reprezentativca Srbije želi odmah i zbog toga je u Firencu otišla zvanična ponuda, koja bi Roka Komisa mogla da ubedi da se predomisli i mladog napadača pusti u Torino. Juve je, prema saznanjima „Gazete“ na „Artemio Franki“ poslao ponudu vrednu 70 miliona evra, plus Dejana Kuluševskog kojeg u Torinu procenjuju na 35 miliona.

Podsetimo, od kako je postalo izvesno da Vlahović neće produžiti ugovor sa Fiorentinom, Juventus je figurirao kao najozbiljniji kandidat za njegov potpis, a navodno je i sam fudbaler najbližem okruženju priznao da su „bjankoneri“ jedina sredina u kojoj vidi sebe u nastavku karijere.

Ipak, od starta su problem u celoj priči predstavljale dve stvari – izuzetno loša finansijska situacija u Torinu i želja vlasnika Fiorentine da jedan od najboljih mladih napadača na svetu po svaku cenu ode van granica Italije.

Poslednjih nedelja, a posebno poslednjih dana, prema informacijama engleskih i italijanskih medija, Arsenal je vršio veliki pritisak na Vlahovića i njegove agente da se Srbin preseli u London, ali deluje da je tim oko srpskog napadača od samog starta imao jasnu vizu daljeg puta reprezentativca „orlova“.

Zastupnici mladog golgetera su visokim zahtevima, verovatno, želeli da u startu odbiju sve druge zainteresovane klubove i „kupe“ vreme Juventusu da pronađu način da zatvore finansijsku konstrukciju transfera, pre svega u ispunjavanju zahteva čelinika Fiorentine, a „Gazeta“ dodaje i da bi Vlahović u Juventusu trebalo da prima šest miliona evra po sezoni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike