"Lepi moji, baš ste me razočarali"

13.11.2020

10:09 >> 13:32

0

Autor: D. B.

Miroslav Ćiro Blažević priznaje da žali što neće gledati duel Srbije i Hrvatske na EP

"Lepi moji, baš ste me razočarali"
Copyright MN Press

Razočarani su navijači u Srbiji, ali i oni pravi ljubitelji fudbala širom regiona, što Srbije neće biti sledeće godine na Evropskom prvenstvu. Među njima je i Miroslav Ćiro Blažević. Trener svih trenera, kako legendarnog Ćiru zovu u Hrvatskoj, ne može čudu da se načiti šta se dogodilo “orlovima” u četvrtak uveče u meču protiv Škotske.

Lepi moji, pa šta bi?! Ražočarali ste… Podbacili… Očekivao sam bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio onaj tim koji je razbio Norvešku. Ne znam šta vam se desilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti – poručio je Miroslav Ćiro Blažević za “Kurir”.

Čovek koji je bio treći na svetu sa reprezentacijom Hrvatske pokušao je, koliko je god moće, racionalno da sagleda dešavanja tokom utakmice koja je sve podsetila na to zbog čega u fudbalu nemamo rezultate kakve kompletna nacija priželjkuje.

– Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbija ima mnogo više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koji je adekvatan vašoj nadernosti. I dalje tvrdim da su igrači sa našeg i vašeg podneblja najbolji na svetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka zaje*ancija.

Ćiro posebno žali zbog toga što na EP neće biti u prilici da gleda duel Srbije i Hrvatske koji bi se dogodio da se nisu “pojavili” Škoti.

– Nadao sam se tom prazniku fudbala. E taj duel bi privukao pažnju evropske javnosti. I ubeđen sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što ste zakazali kad je najpotrebnije – objasnio je legendarni Ćiro.

Žale svi. Nego šta!

Pročitajte još: Da je prošla Škote, Srbija bi igrala protiv…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike