Juve prodaje zvezdu samo da bi doveo Vlahovića i još dvojicu, to bi bio već ozbiljan sastav

28.12.2021

20:55

0

Svesni su u Torinu da moraju i da se žrtvuju

Juve prodaje zvezdu samo da bi doveo Vlahovića i još dvojicu, to bi bio već ozbiljan sastav
Tan2021-12-21_211347433_0 - Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Juventusu baš ne "cvetaju ruže" ove sezone, pošto u Seriji A zaostaje 12 bodova za vodećim Interom. Razne su teorije zašto se sve to dešava, ali je jedina istina da Maks Alegri mora da osveži tim.

Pored "standardnih glasina" o kojima se priča već neko vreme, pojavila se informacija da će Juve u januaru dovesti Pjer-Emerika Obamejanga, jer im "škripi" u napadu.

Italijanska publikacija Republika, međutim, sada donosi drugi scenario: Juventus prodaje zvezdu da bi finansirao dovođenje tri jaka pojačanja.

"Stara dama" je navodno spremna da proda Matijsa de Lihta da bi finansirala dovođenje našeg Dušana Vlahovića, zatim Pola Pogbu i Alesija Romanjolija.

Vlahović je jedan od najtraženijih napadača Evrope. Trenutno je prvi strelac Serije A, gde je ove sezone u 19 mečeva postigao 16 golova.

Srbin je sada toliko tražen da su njegovi agenti navodno prestali da se javljaju kada zove Arsenal, koji je bio baš "zagrizao" za Ducija.

Ipak, Vlahović bi više voleo da ode u Torino nego u Premijer ligu, odakle su ga zvali i Totenhem i Mančester siti.

De Liht može da bira gde želi da nastavi karijeru, jer bi koristio svakom, ali navodno je najbliži Bajernu i Čelsiju. Njegovo obeštećenje bi moglo da dostigne do 85 miliona evra, što je dovoljno za Vlahovića, čija je cena oko 70 miliona, a Juventusu bi ostalo para za potpisivanje slobodnih igrača.

Pogba i Romanjoni će na leto biti bez ugovora i mogli bi da dođu bez obeštećenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike