Stanković izabrao za pripreme! Spisak je poduži, a "krojili" su ga i korona i KAN

12.01.2022

16:48

0

Autor: 24sedam

U Turskoj će biti do 4. februara

Stanković izabrao za pripreme! Spisak je poduži, a "krojili" su ga i korona i KAN
271871130_10160082212499884_3897604277182419502_n - Copyright FK Crvena zvezda

Ekipa Crvene zvezde će sutra krenuti ka Turskoj, u kojoj će biti odrađene kompletne pripreme za nastavak sezone. Tim Dejana Stankovića neće biti kompletan, o čemu je šef struke prvaka Srbije i govorio na konferencije za medije.

U odnosu na prvobitni plan, neće biti Milana Borjana, Aksela Bakajoka i Vladimira Lučića koji su pozitivni na korona virus i neće putovati sa ekipom, dok su Gelor Kanga i El Fardu Ben na Afričkom kupu nacija sa reprezentacijama Gabona i Komora.

Takođe, u odnosu na jesenji deo sezone nema Miloša Degeneka i Alekse Vukanovića koji su napustili klub, dok je crveno-beli dres zadužio Ohi Omoijuanfo.

Prvom timu su priključili Andreja Đurića, Nikolu Stankovića, Nikolu Mituljikića, Jovana Mituljikića i Andriju Radulovića iz Grafičara, kao i Stefana Marinkovića iz omladinaca, dok se Ibrahim Mustafa vratio sa pozajmice.

Tako da su se na spisku našli: Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omoijuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

U svlačionici, ekipi su se obratili i predsednik Svetozar Mijailović i Stanković.

FK Crvena zvezda
 

- Posle reči koje su uputili direktor i sportski direktor ja samo mogu da poželim da ostvarite ono što je pred vas postavljeno. Nastojite da opravdate poverenje koje smo dali vama, jer verujemo u vas i tim koji je prošle godine ostvario rekorde koji dugo vremena nisu viđeni u Crvenoj zvezdi. Želim vam zdravlje i snagu, i verujem da uz trud možete da ostvarite ono što se od vas očekuje. Srećno - rekao je Mijailović, a nadovezao se Stanković.

- Ovo su jake poruke. Treba da budemo svesni njih i da nastavimo da budemo grupa,  jer samo tako, smo svakoj ekipi jako nezgodan protivnik. Kao što je rekao generalni direktor, od danas pa do 26. maja, samo Zvezda. Glava dole i idemo da radimo, svi, počevši od mene. Ta titula nije čudo, to je nešto što nama pripada - istakao je Stanković uoči priprema koje će trajati do 4. februara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike