Terzić "udario" na Partizan i Piksija i to jako! Njima je sve potaman, ali sam ubeđen da će Zvezda biti šampion!

12.01.2022

15:43

1

Autor: 24sedam

Crveno-beli počeli sa pripremama

Terzić "udario" na Partizan i Piksija i to jako! Njima je sve potaman, ali sam ubeđen da će Zvezda biti šampion!
271813301_10160082211119884_5271368535690948338_n - Copyright FK Crvena zvezda

Počele su i pripreme Crvene zvezde, a na okupljanju generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je "udario" na večitog rivala, na ekipu Partizana, ali i na selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

U svlačionici imao je poruku za ekipu, u kojoj je najavio "pakao", ali i dodao da je ubeđen u odbranu titule.

- Momci, kao što tradicija nalaže, da vam poželim dobrodošlicu, čestitam Novu godinu i poželim sve najlepše vama i vašim porodicama. Malo je neobično da pričam ovo posle mnogo okupljanja koja smo imali zajedno, ali sada se viđamo u malo drugačijoj situaciji u kojoj imamo pet bodova manje od večitog rivala. Ranije je sve ovo bilo veselo, zdravlje, sreća i slušajte trenera, ali sad vam kažem da nas čeka "pakao" do kraja sezone.

U velikoj meri smo mi krivci što smo doveli sebe u ovu situaciju da imamo nikad boljeg trenera i nikad bolji tim, a pet bodova zaostatka. Nemamo lagodnu situaciju da imamo 10-15 bodova više kao ranije, već je stvar takva da do 26. maja nema slobodnog dana. Moramo da budemo pravi i ispravni, a kvalitet nije sporan.

Spremite se na odricanja, budite ozbiljni, muškarci, bez obzira na minus pet. Nama je jedina obaveza - titula! Biće mnogo teško, videli ste šta se dešava, gde predsednik Partizana (Milorad Vučelić prim. aut) hvali suđenje, a sve se to poklapa sa izjavama selektora reprezentacije Srbije (Dragan Stojković Piksi) koji se pita mnogo više nego što bi trebalo u Fudbalskom savezu Srbije, na čijem čelu je čovek iz Partizana (Nenad Bjeković). Moramo biti jaki, jači nego ikad i pokazati da zaslužujemo titulu. Njima je sada sve potaman, jer je večiti rival prvi, a mi imamo bodovni zaostatak.

FK Crvena zvezda
 

Budite svesni da nas čeka težak posao. Nikad nisam bio pun samopouzdanja kao danas, jer nikada nisam bio zadovoljniji kvalitetom tima koji imamo sad. Sve je u našim rukama, ima još da se igra, a ubeđen sam da ćemo biti šampioni. Srećno - zaključio je Terzić.

Podsetimo, ekipa već sutra putuje u Tursku, a sa novinarima je nešto ranije razgovarao i šef stručnog štaba Dejan Stanković. Na pripremama će biti do 4. februara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike