Zvezdino pojačanje iz Norveške sigurno da dolazi u jedan od najjačih klubova Evrope (FOTO)

11.01.2022

14:11

0

Norvežanin čiji je otac Nigerijac došao je kao slobodan igrač

Zvezdino pojačanje iz Norveške sigurno da dolazi u jedan od najjačih klubova Evrope (FOTO)
ohi1 - Copyright 24sedam/Dušan Nikolić

Novi fudbaler Crvene zvezde, Ohi Omoijuanfo predstavljen je na stadionu "Rajko Mitić". Sportski direktor Mitar Mrkela izjavio je na promociji da je Norvežanin nigerjskog porekla bio davnašnja želja crveno-belih, ali da je letos konačno potpisan ugovor.

-  Njegov bivši klub Molde nije želeo da ga pusti, ali mi smo se sa Ohijem dogovorili i na naše zadovoljstvo on je danas ovde. U međuvremenu on je postao najbolji strelac norveške lige. Postigao je 27 golova, ali ja bih dodao još da on ima kontinuitet davanja golova, jer je u karijeri postigao 120 pogodaka. Dakle, raspucan je, pa se nadam da će i u Crvenoj zvezdi nastaviti da daje golove - rekao je Mrkela.

Mrkela je rekao da klub sve čini kako bi se posle Ohija na "Rajku Mitiću" organizovala promocija i Kristijanu Pičiniju iz Valensije.

- Videćemo, u ovom trenutku razgovaramo sa Valensijom. Ja se nadam da će u nekom narednom periodu biti i Pičini pred vama - izjavio je Mrkela.

- Kada sam dobio poziv crvene zvezde, nisam mnogo razmišljao da li da prihvatim. Znam istoriju kluba, gledao sam mečeve u Ligi šampiona i Ligi Evrope, to je jedan od najvećih klubova na kontinentu, tako da sam bez razmišljanja odlučio da dođem. Ko to ne bi želeo? Nadam se da ću zauzeti mesto najboljeg strelca lige - rekao je Ohi.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike