Stanojević potpisuje novi ugovor: U Partizanu još dve godine?

10.01.2022

11:49

0

Očekuje se da će trener crno-belih potpisati ugovor odmah po okupljanju ekipe

Stanojević potpisuje novi ugovor: U Partizanu još dve godine?
0MET6011A - Copyright MN Press

Dugo se u javnosti spekulisalo da će Aleksandar Stanojević napustitii klupu Partizana, a danas je Telegraf stigao do saznanja da će strateg crno-belih ipak produžiti ugovor.

Čelnici kluba iz Humske i trener su postigli dogovor i Stanojević će u narednim danima, odmah posle prozivke prvotimaca, potpisati novi, dvogodišnji ugovor.

Na sastanku čelnika i trenera, postignut je dogovor koji je već nekoliko meseci bio na stolu i samo je čekao ozvaničenje, jer je Partizan, tačnije sportski direktor Ivica Iliev, ponudio produžetak treneru još početkom prošloga leta i to u momentima kada je on, posle poraza u finalu Kupa Srbije, iz moralnih razloga ponudio ostavku.

Naravno, ona u Humskoj nije prihvaćena, a "kontraponuda" je samo bila znak koliko klub veruje Stanojeviću i želi da nastavi započeti posao bez obzira na tadašnji izostanak rezultata, prenosi Telegraf.

Ispostavilo se da je razmišljanje bilo ispravno, jer je trener u tekućoj sezoni doveo ekipu do prvog mesta na polusezoni Superlige posle sedam godina, obezbedio dalji prolaz u Ligi konferencija i Kupu Srbije, sa realnim osnovama da vrati šampionski pehar crno-belima, što je i igračima i sebi postavio kao prioritet.

Nema sumnje, ovo će crno-belima biti najveće pojačanje u danima koji slede.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike