Partizanov spisak želja i na njemu Zvezdino dete i dva povratnika u Humsku

23.12.2021

09:28

0

Autor: 24sedam

Crno-beli traže pouzdanog zadnjeg veznog

Partizanov spisak želja i na njemu Zvezdino dete i dva povratnika u Humsku
srđan mijailović - Copyright MN Press

Bivša nada Crvene zvezde i standardni zadnji vezni ekipe Čukaričkog Srđan Mijailović mogao bi da postane defanzivni na sredini terena koga želi da angažuje jesenji prvak Partizan.

Crno-beli su pokazali interesovanje za iskusnog fudbalera "brđana", baš kao što su udicu zabacili i na ostala mesta gde se nalaze njihova potencijalna pojačanja. Trener Aleksandar Stanojević je označio poziciju zadnjeg veznog kao deficitarnu, jer za nju na raspolaganju ima samo Sašu Zdjelara.

Prema izvorima Žurnala pored Mijailovića crno-beli su zainteresovani da vide i dva povratnika: Evertona, koji je završio svoju misiju u američkom Real Solt Lejku i Ljubomira Fejsu, koji od raskida saradnje sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije čeka angažman.

Mijailović je dete Crvene zvezde koje u svet profesionalnog fudbala lansirao svojevrmeno Robert Prosinečki, a potom ga je i Siniša Mihajlović pozvao u reprezentaciju za nekoliko kvalifikacionih utakmica u kampanji za SP 2014 u Brazilu.

Posle te uspešne debitantske sezone u leto 2013. godine usledila je selidba u turski Kajzeri zajedno sa Prosinečkim, a kasnije je nosio dres Krila Sovjetov.

Pored Srđana, u Zvezdi je fudbalski stasao i njegov rođeni brat Marko, koji igra trenutno u Voždovcu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike