Čukarički za Partizanovo dete dobija pet miliona evra? Sprema se bomba na Banovom brdu!

28.12.2021

18:07

0

Autor: 24sedam

Francuski mediji pišu da se tamnošnji velikan raspituje za mladog napadača

Čukarički za Partizanovo dete dobija pet miliona evra? Sprema se bomba na Banovom brdu!
20210216vmJovanovicDj1 - Copyright MN Press

Tiho je Đorđe Jovanović napustio Humsku i zaobilazim putem stigao na prag najveće pozornice. Partizanovo dete nije dobilo pravu šansu na crno-beloj strani Topčiderskog brda, gde će se sigurno dobro zamisliti posle informacije koja stiže iz Francuske.

Olimpik iz Marseja sprema pet miliona evra za mladog napadača Čukaričkog!

Tamnošnji mediji pišu da je Jovanović veoma interesantan velikanu sa „Velodroma“, koji obziljno razmatra mogućnost da na račun „brđana“ uplati između četiri i pet miliona evra, kako bi već ove zime talentovani centarfor stigao u redove nekadašnjeg prvaka Evrope.

Kako je Arkadijuš Milik postigao samo jedan gol u deset mečeva Lige 1 ove sezone, a Bamba Dieng će mesec dana provesti na Afričkom kupu nacija, čelnici Olimpika su veoma blizu odluke da u januaru pojačaju najofanzivniji deo tima, gde im se angažovanje mladog Srbina čini kao veoma povoljno rešenje.

Podsetimo, transfer rekord Čukaričkog dosad je iznosila prodaja Slobodana Tedića Mančester sitiju za tri miliona evra, pa bi nekadašnji fudbaler Lokerena, Kadiza i Kartagene vrlo lako mogao da postane najskuplji prvotimac u istoriji „brđana“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike