Zvezda napravila plan priprema, stiže i Ohi: "Gol mašina" iz Norveške samo jednom slikom oduševila navijače (FOTO)

09.01.2022

19:18

0

Autor: 24sedam

Treniraće se na Kipru i u Turskoj

Zvezda napravila plan priprema, stiže i Ohi: "Gol mašina" iz Norveške samo jednom slikom oduševila navijače (FOTO)
20210829npStankovicD01 - Copyright MN Press

Odmor fudbalera Crvene zvezde došao je skoro do kraja, pošto ih u nedelji pred nama očekuje povratak obavezama. Počeće pripreme za nastavak sezone, a detaljan plan je i zvanično potvrđen.

Ekipa Dejana Stankovića će posle odrađenih lekarskih pregleda, u četvrtak otputovati na Kipar, gde će boraviti do 20. januara. Posle toga crveno-beli će se vratiti u Beograd, a samo tri dana kasnije očekuje ih i put u Tursku gde će odigrati i četiri prijateljske utakmice. Poslednji kontrolni meč biće odigran 3. februara, a onda sledi i povratak u Beograd.

Kao što je rečeno, planirana su četiri meča, 25. januara sa Mariborom, a tri dana kasnije sa LASK-om. Za poslednji dan meseca planiran je duel sa Šahtjorom iz Donjecka, a za 3. februar i meč sa drugim Šahtjorom, iz Soligorska.

Nastavak sezone planiran je za 12. februar, kada će crveno-beli igrati sa Čukaričkim u okviru Superlige.

Na pripreme stiže i novajlija, norveški napadač Oho Omoižuanfo koji se slikao sa majkom. Ova fotografija je izazvala oduševljenje kod navijača, koji su mu slali komentare. Nraavno, pozitivne.

 

 

Jasno je da se od sada već bivšeg špica Moldea mnogo očekuje. Ove sezone u dresu norveškog tima odigrao je 41 utakmicu i postigao 31 gol, računajući sva takmičenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike