Zvezdaši su izabrali! Ivanić je bio najbolji, a saznajte na kom mestu su kapiten, "desetka", novajlija... (FOTO, VIDEO)

02.01.2022

12:26

0

Autor: 24sedam

Gol veziste protiv Ludogoreca proglašen za najlepši

Zvezdaši su izabrali! Ivanić je bio najbolji, a saznajte na kom mestu su kapiten, "desetka", novajlija... (FOTO, VIDEO)
20211125ivZvezdaLudogorec54 - Copyright MN Press

Godina 2021. je za nama, a navijači Crvene zvezde su glasali za najboljeg iz redova ekipe koju vodi Dejan Stanković. To je Mirko Ivanić, što je već i objavljeno, a sada možete i da saznate ispred koga od saigrača je bio vezista.

Ivanić je izglasan za prvo mesto prema mišljenju 471 navijača, a iza njega je štoper Aleksandar Dragović sa 382 glasa. Reprezentativac Austrije, iako sa kratkim stažom u Ljutice Bogdana brzo je postao jedan od ljubimaca navijača.

Na trećem mestu je kapiten i golman Milan Borjan sa 362 glasa. Zatim slede Aleksandar Katai, Zvezdina "desetka" sa 189 glasova, dok je na petom mestu Gelor Kanga. Gabonac je dobio 96 glasova.

I na šestom mestu je Milan Rodić, sa 45. S obzirom da "deficitarnost" na poziciji levog beka, iskusni defanzivac je bio veoma važan za Stankovića i saigrače.

Inače, treba reći da je Ivanić izabran za najboljeg tokom "Crveno-bele večeri", kao i da je njegov gol protiv Ludogoreca u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope proglašen najlepšim.

Crveno-beli će se okupiti posle praznika, a zatim će pripreme nastaviti na Kipru i u Turskoj. Nastavak takmičarske sezone planiran je za 12. februar, duelom Superlige sa Čukaričkim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike