Zvezda je velika, dokazano je još jednom! Prvi čovek crveno-belih ponosan, ali i žali

02.01.2022

10:12

0

Autor: 24sedam

Pismo navijačima objavljeno na klupskom sajtu

Zvezda je velika, dokazano je još jednom! Prvi čovek crveno-belih ponosan, ali i žali
Terzić, Mrkela i Mijailović - Copyright MN Press

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, oglasio se i predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović. Prvi čovek crveno-belih obratio se putem klupskog sajta.

- Poštovani članovi, dragi zvezdaši...

Porodica je srž i suština svakog društva i bez nje nema ni stabilnost, kao ni opstanka. Značaj porodice se poznaje po neprestanoj podršci, kako u dobrim, tako i u teškim vremenima. Crvena zvezda je jedna velika porodica što je dokazano i tokom 2021. godine.

Nažalost na početku ove takmičarske godine nismo mogli da računamo na podršku naših vernih navijača na stadionu, ali smo uprkos tome uspeli da postignemo velike sportske rezultate ukrašene jedanaestom duplom krunom. Takođe, ostaje žal za tim što nismo mogli da se na neki način odužimo navijačima time što bi zajedno uživali u duelima protiv italijanskog Milana, kao i u trenucima kada smo podigli pehar prvaka države i osvajača Kupa Srbije. Postignuti su veliki uspesi u godini jubileja, 30 godina od Barija i Tokija!

Na veliku sreću početkom aktuelne sezone naš dvanaesti igrač je ponovo prisutan na tribinama i svedok je velikih uspeha koje Crvena zvezda konstantno dostiže. Ove jeseni izboren je direktan plasman u osminu finala Lige Evrope, što znači da će naš tim igrati evropsku utakmicu u martu prvi put nakon 1992. godine. Neopisivo mi je drago što ste baš Vi imali veliku ulogu u uspesima fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Posetili smo vas u brojnim gradovima Srbije i Republike Srpske tokom 2021. godine, a pokazali ste nam koliku ljubav gajite prema crveno-belim bojama. Dokazano je još jednom da je Crvena zvezda velika, jer svuda ste nas dočekali kao ono što jesmo - svetski i evropski prvak!

Crvena zvezda trenutno broji 13 hiljada zvezdaša sa plaćenom članarinom. Naš cilj je da dostignemo broj od 50 hiljada aktivnih članova. Cilj koji smo postavili je realan u skladu sa veličinom koju Crvena zvezda predstavlja, jer uvek težimo i stremimo prema najvećim uspesima. Uveren sam da možemo da ih ostvarimo na identičan način na koji su i fudbaleri, na terenu, postizali rezultate, sa velikom ljubavlju prema crveno-belim bojama. Ponosni smo na svakog člana koji je sa nama prolazio i lepe i teške trenutke. Opet se pokazalo da biti zvezdaš jeste jedan od najlepših osećaja.

Veoma mi je drago što je sav novac prikupljen od strane Servisa za članstva doniran u zvezdinu Fondaciju, koja je ispred sebe ima plemenit cilj, a to je pomoć samom razvoju kluba, veteranima i Omladinskoj školi.

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da dodatno ojača instituciju članstva. Naš klub uvek misli na svoje verne navijače, publiku i uvek će se truditi da pomogne i oduži im se na pravi način. Zbog svega navedenog važno nam je da svaki zvezdaš bude uz svoj Klub i postane njegov član.

Ovom prilikom Vas pozivam da ostanete uz svoj Klub i da u svom okruženju, ličnim primerom i onim što je, na naše zadovoljstvo, uradio naš tim tokom ove kalendarske godine, pokušate zajedno sa nama da uvećate ovu ogromnu Zvezdinu porodicu koja će Klub činiti još jačim i uspešnijim. Postanite član našeg Kluba ili obnovite članarinu putem sajta www.budideozvezde.rs, u Servisu za članstvo na zapadnoj tribini Stadiona “Rajko Mitić” ili poštama Srbije.

Srećna Nova godina! Hristos se rodi! Puno zdravlja i sreće svakom članu naše veličanstvene i neponovljive Crvene zvezde! -  navedeno je u pismo Mijailovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike