Zvezda izabrala najbolje: Mirko Ivanić je taj!

31.12.2021

15:28

0

Na isteku godine dodeljene su nagrade najboljima u klubu

Zvezda izabrala najbolje: Mirko Ivanić je taj!
fkczludo129 - Copyright MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda sinoć je, sada već po tradiciji održao “Crveno-belo veče”.

Nažalost, zbog epidemiološke situacije, događaj je upriličen virtuelno, a izbor je obavljen u studiju klupske televizije. Tom prilikom dodeljene su nagrade za najboljeg igrača i najlepši gol godine, kao i za najbolje fudbalere po generacijama iz Omladinske škole.

Najbolji igrač crveno-belih za proteklu godinu je Mirko Ivanić.

Ofanzivni vezista istakao se kao jedan od lidera tima, a u prethodnoj sezoni bio je najbolji strelac Zvezde, pa mu je u skladu sa tim dodeljena nagrada “Bora Kostić” koja se tradicionalno uručuje najefikasnijem igraču na kraju takmičarske godine.

U crveno-belom dresu, zabeležio je 131 nastup u crveno-belom dresu, a uz to postigao 39 pogodaka i upisao 27 asistencija.

Takođe, njegov pogodak protiv Ludogoreca, koji je osigurao proleće u Evropi, treći je najlepši pogodak tog takmičenja, ali i najlepši u izboru kluba.

Kao i prethodne godine dodeljene su nagrade za najbolje fudbalere po generacijama iz Omladinske škole, a dečaci koji su uspeli za nijansu da se izdvoje u odnosu na svoje vršnjake su, Marko Lazetić, najbolji omladinac, Mateja Bubanj je najbolji kod kadeta, dok je u konkurenciji mlađih kadeta trijumfovao Veljko Vukojević. Jovan Miladinović je najbolji među pionirima, dok je kod mlađih pionira to Vasilije Kostov.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike